Uzzini par veselības riskiem, kādiem tu sevi pakļauj, atkārtoti lietojot uzturā krāna ūdeni!
Vairums cilvēku uzturā lieto vārītu krāna ūdeni. Kad tu vāri ūdeni no krāna, tu izmaini ūdens ķīmisko sastāvu, iekustinot gaistošus savienojumus un izšķīdinot gāzes. Vairumā gadījumu tā ir laba lieta. Bet, ja tu vāri krāna ūdeni atkārtoti, tu riskē ar to, ka tavā ūdenī negribētas ķimikālijas uzkrāsies koncentrētākā sastāvā nekā pirms tam – tādas ķimikālijas kā nitrāti, arsēns un fluorīds.
Rezultātā ir iespējams arī saslimt ar smagu slimību…
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk:
Tevi noteikti interesēs
- Kā viegli notīrīt dušas galviņu no kaļķakmens, pat neizjaucot – padoms no vecmāmiņas Talsosby Rinalds Bergmanis
- 40 dienas klusuma: kāpēc pēc cilvēka došanās mūžībā ģimenei jāievēro miers un pat nedrīkst mājās veikt remontusby Laura Andersone
- Mana Rīgas dzīvokļa kaimiņiem nav domofona, tāpēc viņu viesi zvana man: nolēmu beidzot rīkotiesby Rinalds Bergmanis