Uzzini par veselības riskiem, kādiem tu sevi pakļauj, atkārtoti lietojot uzturā krāna ūdeni!
VIDEO:
Vairums cilvēku uzturā lieto vārītu krāna ūdeni. Kad tu vāri ūdeni no krāna, tu izmaini ūdens ķīmisko sastāvu, iekustinot gaistošus savienojumus un izšķīdinot gāzes. Vairumā gadījumu tā ir laba lieta. Bet, ja tu vāri krāna ūdeni atkārtoti, tu riskē ar to, ka tavā ūdenī negribētas ķimikālijas uzkrāsies koncentrētākā sastāvā nekā pirms tam – tādas ķimikālijas kā nitrāti, arsēns un fluorīds.
Rezultātā ir iespējams arī saslimt ar smagu slimību…
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk:
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Es parādīju amerikānim, kā izskatās automašīnas Latvijā: “Kas tas ir?” viņš jautāja, ieraugot šo
- Kurām 4 Zodiaka zīmēm 26. novembris, ar lielu iespējamību, var mainīt dzīvi pat uz visiem laikiem
- Kāpēc patiesībā senās guļbūves stāv 200 gadus, bet jaunās sapūst jau pēc 20 gadiem
- “Šorīt četri vilki “apciemoja” manus suņus”: satraucoši notikumi Valmieras novadā gaišā dienas laikā (+ VIDEO)
- Ģerānijas kopšana rudenī: pareiza mēslošana vēl bagātīgākai ziedēšanai ziemā
- Kartupeļu mīklas pankūkas: ātra recepte, kad vajag pusdienas sataisīt ”pa ātro”







