Uzzini par veselības riskiem, kādiem tu sevi pakļauj, atkārtoti lietojot uzturā krāna ūdeni!
VIDEO:
Vairums cilvēku uzturā lieto vārītu krāna ūdeni. Kad tu vāri ūdeni no krāna, tu izmaini ūdens ķīmisko sastāvu, iekustinot gaistošus savienojumus un izšķīdinot gāzes. Vairumā gadījumu tā ir laba lieta. Bet, ja tu vāri krāna ūdeni atkārtoti, tu riskē ar to, ka tavā ūdenī negribētas ķimikālijas uzkrāsies koncentrētākā sastāvā nekā pirms tam – tādas ķimikālijas kā nitrāti, arsēns un fluorīds.
Rezultātā ir iespējams arī saslimt ar smagu slimību…
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk:
Tevi noteikti interesēs
- ”Lietus līs kā pa Jāņiem”: sinoptiķi publicējuši satraucošu laika prognozi novembrim
- Labākās frizūras sievietēm pēc 50: idejas, kas piešķir apjomu smalkiem matiem
- Ieraudzījis pazīstamu gredzenu viesmīles pirkstā, uzņēmējs uzdeva vienu vienīgu jautājumu uz kuru viesmīle nevarēja atbildēt
- Kāds nobraukums automašīnai tiek uzskatīts par robežu: skaidroju “50% principu
- Kāpēc iekšpagalmu nedrīkst nobruģēt: agrāk es minēju, bet tagad zinu droši un tāpēc tas ir aizliegts ASV
- Atklāšu manas ģimenes iecienītāko salātu recepti: ”Skudrupūzni” var pagatavot no vienkāršām sastāvdaļām







