Swedbank nekavējoties izplata paziņojumu par klientu maksājumu nosūtīšanu uz citām bankām

Swedbank pārstāvji ir izplatinājuši paziņojumu attiecībā uz klientu pārskaitījumiem uz citām bankām. Ieteicams uzmanīgi ņemt vērā šo paziņojumu un ņemt vērā gaidāmās pārmaiņas.

 

Vai bankas pārskaitījumus izmanto daudzi cilvēki?

Jā, bankas pārskaitījumi ir ļoti izplatīts veids, kā veikt naudas pārvedumus un norēķināties ar citiem cilvēkiem vai uzņēmumiem. Bankas pārskaitījumi ir drošs, ērts un efektīvs veids, kā veikt naudas darījumus gan vietējā, gan starptautiskā līmenī.

Cilvēki izmanto bankas pārskaitījumus dažādos gadījumos, piemēram:

Mēneša rēķini un maksājumi: Cilvēki bieži izmanto pārskaitījumus, lai samaksātu rēķinus par komunālajiem pakalpojumiem, īri vai aizdevumiem.

Algas un ienākumi: Uzņēmumi izmanto bankas pārskaitījumus, lai izsniegtu darbinieku algas, bet arī privātpersonas var saņemt savus ienākumus šādā veidā.

Pirkumi un tirdzniecība: E-veikali un citi uzņēmumi bieži pieņem bankas pārskaitījumus kā maksājuma veidu par iegādātajiem produktiem vai pakalpojumiem.

Starptautiskie darījumi: Bankas pārskaitījumi ir populārs veids arī starptautiskajos darījumos, jo tie ļauj pārskaitīt naudu starp dažādām valstīm.

 

Swedbank klienti, kuri lieto internetbanku un e-pastu, ir saņēmuši paziņojumu no bankas. Ja Jums ir iebildumi pret šīm izmaiņām, Jums ir tiesības līdz 10. maijam 2024. gadā tām nepiekrist un bez maksas atteikties no tā, lai tās tiktu piemērotas Jūsu pakalpojumu līgumiem.

Jūs varat veikt šo darbību internetbankas sadaļā “Maksājumi, konti > Komplekti”, kurā pēc autorizācijas būs iespējams atteikties no pamatkomplekta. Tā vietā Jūs varēsiet turpināt izmantot Komplektā iekļautos pakalpojumus, rīkojoties saskaņā ar cenrādī noteiktajām atsevišķo pakalpojumu cenām.

 

 

Kā šis faktors ietekmēs mūs nākotnē?

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment