Tā cūkas krūtiņu iemācījusi gatavot Lietuvas saimniece: pagatavojusi mājās un pārsteigusi visus savus viesus (dalos receptē)

Gatavosim ļoti garšīgu gaļu, kas kūst mutē. Un tā  ir neticami viegli un vienkārši pagatavojama, un garša ir apbrīnojama!

Cūkgaļas krūtiņai ir augsts tauku saturs, kas cepot izkūst un padara gaļu sulīgu un aromātisku. Tauki arī piešķir gaļai bagātīgu un dziļu garšu. Cepot gaļu augstā temperatūrā, notiek Maillarda reakcija – process, kurā olbaltumvielas un cukuri reaģē, veidojot garšīgu, brūnu kraukšķīgu kārtiņu. Šī garoza dod papildus garšas dziļumu.

Lasi arī: Numerologi atklājuši, kā izvēlēties ideālu datumu kāzām, lai ģimenes dzīve būtu laimīga

Cepšanas procesā izmantotās garšvielas, garšaugi un marinādes piešķir gaļai bagātīgu garšu. Tie arī palīdz mīkstināt gaļu un veicina aromātu saglabāšanos. Plus, kraukšķīgā garoza no ārpuses un sulīgā gaļa iekšpusē rada kontrastu, kas ir ļoti patīkams garšas ziņā. Šī tekstūru kombinācija padara ceptu cūkgaļas krūtiņu īpaši gardu.

Kāpēc puķu podu augsnes virskārtā parādās balts aplikums un kā no tā var atbrīvoties: Dalos ar metodi

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Gatavošanas metode:

1. Paņemiet cūkas krūtiņu, rūpīgi nomazgājiet un nosusiniet ar papīra dvieļiem.

Lasi vēl: Šādi kotletes neviens negatavo: Manas vecmāmiņas mūžsenā recepte, ko izmantoju katros svētkos

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment