Tā kabačus neviens negatavo, bet es cepu katru rītu sezonas laikā . Kabaču plācenīši, aiziet kā sēkliņas, lai cik pagatavo!

Sajauc un ar karoti liek uz standarta cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un ietaukota ar augu eļļu.

Lasi vēl: Lūk, kā jūsu pirksta garums nosaka jūsu raksturu! (traks var palikt)

Izlīdziniet to un piešķiriet tai apaļu formu. Padariet plācenīšus plānas. Maisījums procesa laikā izdalīs nedaudz šķidruma, taču tas ir normāli. Vajag tikai mēģināt visu izdarīt ātri un uzreiz likt uzkarsētā cepeškrāsnī. Noteikti uzsildiet cepeškrāsni, lai uzreiz būtu labs karstums.

Cep plācenīšus 20 minūtes 200 grādos.

Gatavie plācenīši  lieliski atdalās no papīra ar lāpstiņas palīdzību, bez piepūles. Pārliekam tos traukā un esat gatavs ēst.

Tas ir tik garšīgs, ka šos plācenīšus varētu apēst veselu kalnu. Tāpēc labāk uzreiz pagatavot vairāk. Viņi aizlido kā sēklas. Un ar skābo krējumu un tomātiem tas ir vienkārši fantastisks, gan karsts, gan auksts!

Vilcene iekrita slazdā, bet blakus slēpās kucēni… Mežsargs nolēma palīdzēt zvēriem, Taču…

 

Lasi vēl: Diemžēl noticis vēl viens slikts notikums eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas un viņas vīra dzīvē

Sastāvdaļas 6 gab.:

kabači- 350 gr
Jebkurš siers – 100 gr
Olas – 2 gab. (vidēji)
Milti – 2 ēd.k.

Lasi vēl: Pazīstams mežsargs parādījis foršu odu atbaidīšanas līdzekli, kas aug jebkurā mežā vai birztalā

Sāls un pipari – pēc garšas
Cepamais pulveris – 1/2 tējk.
Dilles un ķiploki – pēc garšas

Lasi vēl: “Kapēc vīrietim nav nepieciešamas sievietes”: bijušais kravas autovadītājs stāsta par savu pieredzi

Labu apetīti!

Leave a Comment