Tā kabačus neviens negatavo, bet es cepu katru rītu sezonas laikā . Kabaču plācenīši, aiziet kā sēkliņas, lai cik pagatavo!

Recepte ir tik garšīga un vienkārša, ka sezonas laikā to gatavoju burtiski katru rītu. Pārsteidzoši, ka gandrīz neviens šādā veidā negatavo kabačus. Un, lai cik es ceptu, tās aizlido kā sēklas. Es parādu, kā pagatavot maigas, plānas kabaču plācenīšus.

Visas sastāvdaļas un to daudzums ir raksta beigās.

Kā gatavot:

Mēs ņemam jebkuru kabaci. Ja miza ir bieza, noņemiet to. Trīs kabačus sarīvē uz rupjās rīves.

Visa planēta var palikt bez interneta; Zinātnieki prognozē vēl citas spēcīgas magnētiskās vētras 2024. gadā otrā pusē

Uzreiz izspiežam lieko sulu.

Lasi vēl: “Kapēc vīrietim nav nepieciešamas sievietes”: bijušais kravas autovadītājs stāsta par savu pieredzi

Sarīvētos kabačus liek bļodā un pievieno uz tās pašas rupjās rīves sarīvētu sieru, sasmalcinātas dilles un izspiež ķiplokus.

Tad pievieno olas, sāli un piparus pēc garšas un pievieno cepamo pulveri un miltus.

Lasi vēl: Rādu- ko gatavoju viesiem kā pamatēdienu: nepērku dārgus produktus, viss ir vienkārši (parasto kartupeļu neparasta pasniegšana)

Nav nepieciešams sijāt miltus, šeit viss ir vienkārši.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment