Tā vietā, lai izmestu tējas maisiņus, ieliec tos tualetes podā

Kārtība mājā sākas ar tualetes tīrību. Un katra saimniece zina, cik kaitinošs var būt kaļķakmens un rūsa. Ir daudz veidu, kā tīrīt tualetes podus.

Kāds dod priekšroku dabīgiem produktiem, kas lieliski noņem netīrumus, piemēram, līdzekļiem ar etiķi.

 

Citas mājsaimnieces uzticas tikai augstas kvalitātes sadzīves ķīmijai no veikala. Un dažreiz ir gadījumi, kad palīgā nāk visi līdzekļi un metodes, pat tējas maisiņš.

Šodien pastāstīsim, kā tējas maisiņš var uzlabot jūsu tualetes poda izskatu. Galu galā katra saimniece sapņo, ka katrs mājas stūrītis mirdzēs un laistīsies.

Lasi arī: Pirmo dzemdēja 16 gados! Kā tagad dzīvo 33 gadus vecā 10 bērnu mamma, kuru atstāja vīrs

Tējas maisiņš

Tas var šķist ļoti dīvaini, bet šī metode darbojas. Miljoniem mājsaimnieču visā pasaulē jau ir redzējušas šīs metodes efektivitāti…

Viss, kas jums nepieciešams, lai iztīrītu tualeti, ir melnās tējas maisiņš. Iemet tualetē trīs tējas maisiņus un gaidiet. Jums jāgaida vismaz 30 minūtes, bet vēlams stundu.

Pēc šī laika izņemiet maisiņus no tualetes poda. Tikai nekādā gadījumā nenolaižat tos tualetē, pretējā gadījumā jums būs jātīra arī kanalizācija.

 

Pēc maisiņu izņemšanas atliek vien iztīrīt tualeti ar birsti un noskalot ar ūdeni. Tēja palīdz atbrīvoties no nogulsnēm, kaļķakmens un rūsas.

Cepamā soda

Vēl viens efektīvs veids, kā tikt galā ar aplikumu uz tualetes poda, ir cepamā soda. Cepamā soda ir universāla metode jebkuru priekšmetu tīrīšanai mājā. Tas ir arī drošs un videi draudzīgs veids.

 

Sajauc to vienādās proporcijās ar citronskābi un pievieno nedaudz ūdens. Jums vajadzētu iegūt šķidru vircu.

Ielejat sagatavoto masu tualetē. Maisījums sāks putot un burbuļot. Uzgaidiet 40 minūtes, notīriet tualeti ar birsti un noskalojiet ar ūdeni. No aplikuma un rūsas nebūs nekādu pēdu. Turklāt šī metode palīdz cīnīties ar lielāko daļu baktēriju.

Etiķis

Lasi arī: Pirmo dzemdēja 16 gados! Kā tagad dzīvo 33 gadus vecā 10 bērnu mamma, kuru atstāja vīrs

Kurš to būtu domājis, ka parasts 9% etiķis var palīdzēt iztīrīt tualeti. Varat arī izmantot ābolu etiķi. Tas labi tiek galā arī ar aplikumu un visa veida netīrumiem.

Tas darbojas arī kā antibakteriāls līdzeklis. Sajauc pusi glāzes etiķa un viena citrona sulu. Samaisiet un pārlejiet šo šķidrumu virs tualetes poda.

 

Pagaidiet 30 minūtes un kārtīgi notīriet. Noskalojiet ar tīru ūdeni – un jūs varat baudīt perfektu tualetes tīrību.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment