Tagad kotletes gatavoju ātri- visu sajaucu un lieku pannā. Garšo pēc belašiem, bet cepu kā parastās pankūkas

Tad pievienoju nedaudz augu eļļas un apmaisu pēdējo reizi. Pēc tam maisījumu maisīt vairs nav ieteicams.

Tā nu ar mīklu un pildījumu. Atliek tikai to apcept. Ar karoti mīklu liek pannā ar sakarsētu augu eļļu. Eļļas nevajag tik daudz kā īstajam belašiem, bet arī ne pārāk maz. Ir nepieciešams, lai puse no pīrāgiem būtu tajā. Ar to pašu karoti var apgriezt malas un veidot regulārāku formu.

Cep uz vidējas uguns apmēram 3 minūtes no katras puses. Cepšanas procesā kotletes diezgan ievērojami izplešas un kļūst gaisīgi.

VIDEO. “Varbūt viņš aizmidzis ar temperatūru 40?” – Magone dodas uz Rīgu, lai uzmeklētu kavalieri Toļiku, kurš vairs neatbild uz telefona zvaniem

Šādi tie sanāk: sārti, maigi, pūkaini, sulīgi un ļoti garšīgi.

Lasi vēl: Gatavoju frī kartupeļus bez piliena eļļas, taukiem. Recepte ir vēl vienkāršāka. Bērni var ēst kaut katru dienu

Un patiesībā pēc garšas tas praktiski neatšķiras no belašiem.

Leave a Comment