“Tagad man vairs nav jāprasa vīram atvērt cieši aizvērtās burkas vai atvērt tos ar nazi”: draugs parādīja veidu, kā viegli atvērt jebkuru burku

Droši vien ikviens ir saskāries ar tādu problēmu kā burkas vāka atvēršanu! Gadās, ka jūs griežat, griežat, pielietojat neticami lielu spēku, bet tas joprojām negrib atvērties!

Protams, visdrošākais veids ir lūgt vīru, jo viņa rokas ir spēcīgas un viņš ar šo uzdevumu tiks galā ļoti ātri un viegli! Bet ko darīt, ja vīrieša tuvumā nav, kā atvērt burku ar cieši aizvērtu vāku?!

Jā, to var izdarīt dažādos veidos, piemēram:

1. Atlauziet vāku ar nazi. Tas ir labs veids, es to bieži darīju, bet tas nav nekādā ziņā droši. Pirmkārt, nazis var vienkārši izslīdēt, un jūs vienkārši savainosieties.

Otrkārt, jūs varat vienkārši ar nazi noskaldīt burkas stikla malu, un tā vairs nebūs piemērota turpmākai lietošanai. Un, treškārt, šādā veidā jūs varat vienkārši sabojāt nazi, saliekt to vai pavisam salauzt malu.

2. Jūs varat uzkarsēt. Arī šai metodei ir sava vieta. Jums burka ir jāapgriež otrādi un vāciņš jānolaiž karstā ūdenī apmēram uz 1 minūti.

Ar karstuma palīdzību vāciņš izplešas, kļūst mazāk cieši savilkts un jūs varat mēģināt to atvērt. Bet ko darīt, ja karsta ūdens jums vienkārši nav pa rokai un burka ir ātri jāatver šeit un tagad!

3. jūs varat iegādāties speciālu attaisāmo, protams, es neesmu mēģinājusi atvērt ar to, bet esmu redzējusi kā to reklamē . Bet atkal – tie ir lieki naudas tēriņi, turklāt nav zināms, vai šāda ierīce darbosies!

4. Jūs joprojām varat atvērt vienā veidā. Tas, protams, nav praktiski, bet šķiet, ka tas ir efektīvs. Ar nazi atliek tikai caurdurt vāka augšdaļu un izlaist gaisu, bet tad vāks būs sabojāts.

Taču man ir viens veids, ko man parādīja draudzene, cik viegli ir atvērt burku! Tagad es šādā veidā atveru pat mazāko burku laukos, tas nesāp un neprasa daudz pūļu!

Mans vīrs mani iemācīja, tāpēc tagad es varu atvērt jebkuru burku bez problēmām!

Lasi vēl: Laistīšana augustā: kurus augus nepieciešams laistīt katru dienu un kurus nav ieteicams (pilns saraksts no A līdz Z)

Un patiešām, šī metode darbojās tik labi, ka atvērt jebkuru burku man nebija nekādu problēmu!

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment