Tagad neviena mazgāšana, neiztiek bez maisiņa. Es jums parādīšu veidu, kā padarīt lietas vēl tīrākas un ietaupīt veļas mazgāšanas līdzekļus.

Es mīlu dažādus dzīves veidus, kas atvieglo mājsaimnieces dzīvi. Un tie, protams, palīdz ietaupīt naudu.

Jau zināms, ka daudzus ķīmiskos produktus var aizstāt ar dabīgiem. Tējkannu notīra ar citronskābi, spoguļus ierīvē ar atšķaidītu etiķi. Ir veidi, kā ietaupīt veļas pulveri un trauku mazgāšanas līdzekli.
Šodien pastāstīšu par ļoti neparastu lietu mazgāšanas veidu veļasmašīnā. Es par to uzzināju no drauga. Kad pirmo reizi to ieraudzīju, biju ļoti pārsteigts. Bet draudzene teica, ka lieto jau ilgu laiku un ir ļoti apmierināta.

Tātad:

Ieliekam lietas veļasmašīnā;
Līdzekļa pievienošana. Ja neizmantojat kapsulas, bet pulveri vai želeju, varat to pievienot mazāk nekā parasti;
Starp drēbēm paslēpjam plastmasas maisiņu.
Maisiņu  labāk ņemt bez uzrakstiem. Vienkāršs. Par ko? Šeit darbojas vienkārša fizika.

Kad cilindrs griežas, tas ģenerē elektrību. Pati iekārta ir iezemēta un nešokēs cilvēku. Ieliekot tvertnē maisiņu, tas elektrizēsies un piesaistīs matus, vilnu, granulas un mazus gružus. Šī metode palīdz uzturēt filtru tīru, baltās lietas kļūst tīrākas un baltākas.

Lasi vēl: Viņi mainīs savu likteni uz labo pusi: Pāvels Globa pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm dzīve mainīsies no 1. jūnija

Es, protams, nezinu, kurš bija pirmais, kas izdomāja šo metodi. Varbūt kāds fiziķis. Varbūt kāds nejauši izmazgājis drēbju maisu un atklājis neparastu efektu.

Bet metode darbojas labi un man ir palīdzējusi vairāk nekā vienu reizi.

Jo man ir pūkains kaķis. Un vilna ir mana otrā āda. Tas pats attiecas uz lietām. Tagad ir iespējams paturēt drēbes bez kažokādas. Protams, palīdz arī lipīgie rullīši, taču arī mazgājot ar maisiņu tajā nonāk daudz vilnas. Tas ir, veltnis nepalīdz pilnībā.

Skaidrs, ka vilnas priekšmetiem, angorai un tā tālāk mazgāšanas metode ar maisiņu nav piemērota. Tā kā soma pievelk visas pūkas, arī tās, kurām vajadzētu būt uz izstrādājuma. Tas nozīmē, ka lietas vietām var nejauši kļūt plikas.

Tagad ir daudz celofāna maisiņu. Tas, protams, nav ļoti videi draudzīgs. Un labāk ir pāriet uz papīra maisiņiem, rūpējoties par dabu. Bet jūs varat turēt dažus mājās tikai šādiem nolūkiem.

Lasi vēl: Jauna kabaču recepte: tie ir garšīgāki nekā vienkārši cepti

Kādas interesantas mazgāšanas un balināšanas metodes jūs zināt? Kādas citas neparastas lietas jūs ievietojat savā mašīnā, lai panāktu maksimālu tīrību un ietaupījumu?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment