Kā ātri atbrīvoties no čaumalām svaigām, vārītām mājas olām.
Protams, labāk ir izmantot olas, kas ir nedaudz “novecojušas”. Tas ir, atstājiet tos ledusskapī vairākas dienas, lai atvieglotu tīrīšanu pēc vārīšanas. Bet dažreiz tam nav laika, un jums ir jāuzvāra olas, kuras tikko atnesāt no vistu kūts vai ir ne vecākas par 1-2 dienām.
Šis raksts galvenokārt attiecas uz mājās gatavotām svaigām olām. Ar veikalā nopērkamajiem viss ir vienkāršāk. Viņi parasti ļoti labi uzkopj. Lai kopā ar čaumalu neizņemtu pusi baltuma, mēģināju pagatavot olas sev jaunā veidā. Izmantojot šo pieeju, es varēju saglabāt proteīna integritāti un iegūt ideāli nomizotas olas jebkuram ēdienam.
Es vienmēr vispirms labi nomazgāju olas.
Iepriekš katliņā uzvāra pietiekamu daudzumu ūdens.
Ar karoti viegli piesitiet olas strupajai daļai. Esi uzmanīgs: nevis uz olas asās, bet blāvās daļas.
Šajā olas daļā olas iekšpusē ir tukšums, kā arī dzeltenums un baltums, kas atrodas starp čaumalu un baltumu. Šai kamerai ir noteikta nozīme olu uzglabāšanai. Tāpēc gatavošanas laikā saturs neiztecēs.
Ievietojiet olu karstā ūdenī.
Mēs to darām ar visām olām. Pielāgojiet to daudzumu pats.
Turpmākā gatavošanas procedūra neatšķiras no parastās.
Tomēr olu vārīšana ir vienkāršs, taču delikāts process, kas prasa nelielu uzmanību un zināšanas. Ir dažādi veidi, kā vārīt olas atkarībā no vēlamās gatavības pakāpes: mīksta, maisiņā vai cieti vārīta. Katrai metodei ir nepieciešams savs laiks un tehnika, lai sasniegtu ideālu rezultātu.
Lasi vēl: Tamāra Globa pareģo zelta decembri trim zvaigžņu zīmēm
Mīksti vārītas olas: uzkarsē ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai un, kad tas vārās, samaziniet siltumu līdz vidējai temperatūrai. Pagatavojiet olas 5-6 minūtes, lai iegūtu ideālu konsistenci. Pēc tam nekavējoties novietojiet tos aukstā ūdenī, lai apturētu gatavošanas procesu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu……