Ja vēlaties olas maisiņā, vāriet tās 7-8 minūtes.
Cieti vārītai – 9-12 minūtes. Atcerieties, ka gatavošanas laiks var atšķirties atkarībā no olu lieluma un jūsu plīts.
Es vāru mājās gatavotas olas vismaz 15 minūtes mērenā vārīšanās temperatūrā.
Es to neaizsedzu ar vāku.
Tālāk pēc vārīšanas olas aplej ar aukstu ūdeni un turi tajā līdz pilnīgai atdzišanai.
Tagad ir nepieciešamas tikai dažas kustības, un visu apvalku var viegli un vienkārši noņemt.
Svaigām olām šī metode darbojas ļoti labi, ja nepieciešams, izmēģiniet to.
Nešaubos, ka tu lieliski māki mizot olas, taču nedrīkst aizmirst, ka ir arī iesācēju mājsaimnieces, kurām šī metode būs aktuāla. Ja arī jūs to darīsiet.
Lasi vēl: Visums piepildīs tavu dziļāko vēlmi – zvaigžņu zīmi, kuras slepenais sapnis piepildīsies 2025. gada janvārī
Un, ja neesat to mēģinājuši, es to iesaku.
Tevi noteikti interesēs
- Īpaši tas gaidāms valsts centrālajos un austrumu rajonos: sinoptiķi nāk klajā ar brīdinājumu par laika apstākļiem trešdienby Laura Andersone
- Meteorologi ceļ trauksmi: no 10.jūlija laikapstākļi var pamatīgi apgrūtināt iedzīvotāju ikdienuby Sandra Vīgante
- Zīdaini maiga Ņujorkas siera kūka ar atsvaidzinošu citrona garšuby Rinalds Bergmanis