Ja vēlaties olas maisiņā, vāriet tās 7-8 minūtes.
Cieti vārītai – 9-12 minūtes. Atcerieties, ka gatavošanas laiks var atšķirties atkarībā no olu lieluma un jūsu plīts.
Es vāru mājās gatavotas olas vismaz 15 minūtes mērenā vārīšanās temperatūrā.
Es to neaizsedzu ar vāku.
Tālāk pēc vārīšanas olas aplej ar aukstu ūdeni un turi tajā līdz pilnīgai atdzišanai.
Tagad ir nepieciešamas tikai dažas kustības, un visu apvalku var viegli un vienkārši noņemt.
Svaigām olām šī metode darbojas ļoti labi, ja nepieciešams, izmēģiniet to.
Nešaubos, ka tu lieliski māki mizot olas, taču nedrīkst aizmirst, ka ir arī iesācēju mājsaimnieces, kurām šī metode būs aktuāla. Ja arī jūs to darīsiet.
Lasi vēl: Visums piepildīs tavu dziļāko vēlmi – zvaigžņu zīmi, kuras slepenais sapnis piepildīsies 2025. gada janvārī
Un, ja neesat to mēģinājuši, es to iesaku.
Tevi noteikti interesēs
- Kas notiks ar Latvijas apbedīšanas pabalstiem – un kāpēc cilvēki ir satraukti izlasot šo informācijuby Sandra Vīgante
- Ziemas vietā būs “meteo-pavasaris”: sinoptiķi atklāj kas gaidāms un kam gatavotiesby Sandra Vīgante
- Kāpēc lielākā daļa sieviešu nekādā gadījumā nevar cept kartupeļus: trīs iemesliby Rinalds Zembergs