Ja vēlaties olas maisiņā, vāriet tās 7-8 minūtes.
Cieti vārītai – 9-12 minūtes. Atcerieties, ka gatavošanas laiks var atšķirties atkarībā no olu lieluma un jūsu plīts.
Es vāru mājās gatavotas olas vismaz 15 minūtes mērenā vārīšanās temperatūrā.
Es to neaizsedzu ar vāku.
Tālāk pēc vārīšanas olas aplej ar aukstu ūdeni un turi tajā līdz pilnīgai atdzišanai.
Tagad ir nepieciešamas tikai dažas kustības, un visu apvalku var viegli un vienkārši noņemt.
Svaigām olām šī metode darbojas ļoti labi, ja nepieciešams, izmēģiniet to.
VIDEO:
Nešaubos, ka tu lieliski māki mizot olas, taču nedrīkst aizmirst, ka ir arī iesācēju mājsaimnieces, kurām šī metode būs aktuāla. Ja arī jūs to darīsiet.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Visums piepildīs tavu dziļāko vēlmi – zvaigžņu zīmi, kuras slepenais sapnis piepildīsies 2025. gada janvārī
Un, ja neesat to mēģinājuši, es to iesaku.
Tevi noteikti interesēs
- Sešām zodiaka zīmēm novembris nesīs pelnītas iespējas un atbalstu par viņu neatlaidību
- Eksperti atklāj, vai kaķi patiesībā spēj redzēt sapņus un to, vai viņiem ir arī slikti sapņi
- Laba ziņa: no 2026.gada šajā Latvijas pašvaldībā tiks krietni palielināti pabalsti
- Lauksaimnieks no Līvānu novada man atklāja, kāpēc ierakt jēlas olas dārzeņu dobēs
- “Es nekad nebraucu ar atvērtu logu un neiesaku to arī jums”: es izskaidroju, kāpēc logus braucošā automašīnā vajadzētu turēt aizvērtus
- Pat ziemā manas pelargonijas krāšņi zied: dalos ar 5 vienkāršiem un pārbaudītiem mēslošanas līdzekļiem









