Ja vēlaties olas maisiņā, vāriet tās 7-8 minūtes.
Cieti vārītai – 9-12 minūtes. Atcerieties, ka gatavošanas laiks var atšķirties atkarībā no olu lieluma un jūsu plīts.
Es vāru mājās gatavotas olas vismaz 15 minūtes mērenā vārīšanās temperatūrā.
Es to neaizsedzu ar vāku.
Tālāk pēc vārīšanas olas aplej ar aukstu ūdeni un turi tajā līdz pilnīgai atdzišanai.
Tagad ir nepieciešamas tikai dažas kustības, un visu apvalku var viegli un vienkārši noņemt.
Svaigām olām šī metode darbojas ļoti labi, ja nepieciešams, izmēģiniet to.
Tevi arī varētu interesēt
Nešaubos, ka tu lieliski māki mizot olas, taču nedrīkst aizmirst, ka ir arī iesācēju mājsaimnieces, kurām šī metode būs aktuāla. Ja arī jūs to darīsiet.
Lasi vēl: Visums piepildīs tavu dziļāko vēlmi – zvaigžņu zīmi, kuras slepenais sapnis piepildīsies 2025. gada janvārī
Un, ja neesat to mēģinājuši, es to iesaku.
Tevi noteikti interesēs
- Holivudas zvaigzne Džūda Lovs piekritis filmā atveidot vienu no šobrīd pasaulē visvairāk nicināmākajiem cilvēkiemby Laura Blūma
- Mana vīramāte mums sagādāja nepatīkamu pārsteigumu, kad atgriezāmies no atvaļinājumaby Sandra Ločmele
- TOP 5 mēteļi 2025. gada pavasarim: sievietes, kas vēlēsies izskatīsies kā smalkas francūzietes, bez šāda apģērba nevarēs iztiktby Laura Blūma