Ja vēlaties olas maisiņā, vāriet tās 7-8 minūtes.
Cieti vārītai – 9-12 minūtes. Atcerieties, ka gatavošanas laiks var atšķirties atkarībā no olu lieluma un jūsu plīts.
Es vāru mājās gatavotas olas vismaz 15 minūtes mērenā vārīšanās temperatūrā.
Es to neaizsedzu ar vāku.
Tālāk pēc vārīšanas olas aplej ar aukstu ūdeni un turi tajā līdz pilnīgai atdzišanai.
Tagad ir nepieciešamas tikai dažas kustības, un visu apvalku var viegli un vienkārši noņemt.
Svaigām olām šī metode darbojas ļoti labi, ja nepieciešams, izmēģiniet to.
VIDEO:
Nešaubos, ka tu lieliski māki mizot olas, taču nedrīkst aizmirst, ka ir arī iesācēju mājsaimnieces, kurām šī metode būs aktuāla. Ja arī jūs to darīsiet.
Lasi vēl: Visums piepildīs tavu dziļāko vēlmi – zvaigžņu zīmi, kuras slepenais sapnis piepildīsies 2025. gada janvārī
Un, ja neesat to mēģinājuši, es to iesaku.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc zirņu zupa sanāk bez garšas: kļūda, ko pieļaujam gandrīz visi
- Rets ziemas ķiploku stādīšanas veids pēc “latviešu metodes”; neticēju solītajiem rezultātiem, kamēr es to neizmēģināju
- Tikai konkrēts ātrums nodrošina minimālu degvielas patēriņu — ja to pārsniedz, bāka iztukšosies daudz ātrāk
- Austrāliešu ģimene pārcēlās uz Latviju: viņiem bija grūti pierast pie konkrētām lietām ko mēs darām
- Rīgā mani apturēja likumsargi un lūdza mani pārkāpt ceļu noteikumus un beigās man atnāca sods: stāstu kas notika
- Kas patiesībā notiek ar auto, ja ar to brauc tikai reizi nedēļā









