Visas sastāvdaļas apcepu vēl 2 – 3 minūtes, noteikti apmaisot.
Tālāk es ņemu divus apelsīnus un noņemu no viena miziņu. Miziņa ir rūpīgi jānoņem, nepieskaroties apelsīna baltajam slānim.
Un tad izspiežu no tiem sulu, sanāk apmēram viena pilna glāze.
Tālāk es ieleju sulu pannā un tur ielieku vistas stilbiņus.
Un pievienoju vēl sastāvdaļas pēc garšas un kārtīgi samaisu:
sāls pēc garšas
melnie pipari pēc garšas
saldā paprika – 1 tējk.
medus – 1 ēd.k. l. (neobligāti)
Vistas gaļu uz lēnas uguns sautē 15 minūtes no katras puses! Un esat pabeidzis!
Lasi vēl: 10 kāju tipi un jūsu personība
Tas izrādās ļoti garšīgs, aromātisks un izsmalcināts; vienmēr ir patīkami mēģināt pagatavot pazīstamu produktu kādā pilnīgi jaunā versijā!