Visas sastāvdaļas apcepu vēl 2 – 3 minūtes, noteikti apmaisot.
Tālāk es ņemu divus apelsīnus un noņemu no viena miziņu. Miziņa ir rūpīgi jānoņem, nepieskaroties apelsīna baltajam slānim.
Un tad izspiežu no tiem sulu, sanāk apmēram viena pilna glāze.
Tālāk es ieleju sulu pannā un tur ielieku vistas stilbiņus.
Un pievienoju vēl sastāvdaļas pēc garšas un kārtīgi samaisu:
sāls pēc garšas
melnie pipari pēc garšas
saldā paprika – 1 tējk.
medus – 1 ēd.k. l. (neobligāti)
Vistas gaļu uz lēnas uguns sautē 15 minūtes no katras puses! Un esat pabeidzis!
Lasi vēl: 10 kāju tipi un jūsu personība
Tas izrādās ļoti garšīgs, aromātisks un izsmalcināts; vienmēr ir patīkami mēģināt pagatavot pazīstamu produktu kādā pilnīgi jaunā versijā!
Arī interesanti: Aizmirsta recepte no 60. gadu ēdnīcām! Tā gatavoja kotletes mūsu vecmāmiņas
Tevi noteikti interesēs
- Jau senatnē mūsu senči ticēja šim – ko nevajadzētu darīt 21. aprīlī, lai izvairītos no strīdiemby Sandra Ločmele
- Māsa pameta darbu ārzemēs un atgriezās mājās ar negaidītām ziņām: nezinu ko mums tagad darītby Rinalds Bergmanis
- Zivs būs sausa, ja to gatavosiet šādi – galvenā kļūda cepšanas laikāby Anete Vītola