Tagad tā ir labākā vistas stilbiņu recepte! Pēc tam, kad esmu iemācījusies TIK ļoti gatavot vistu, nešķiros no šīs receptes!

Visas sastāvdaļas apcepu vēl 2 – 3 minūtes, noteikti apmaisot.

Tālāk es ņemu divus apelsīnus un noņemu no viena miziņu. Miziņa ir rūpīgi jānoņem, nepieskaroties apelsīna baltajam slānim.

Un tad izspiežu no tiem sulu, sanāk apmēram viena pilna glāze.

Tālāk es ieleju sulu pannā un tur ielieku vistas stilbiņus.

Un pievienoju vēl sastāvdaļas pēc garšas un kārtīgi samaisu:

sāls pēc garšas

melnie pipari pēc garšas

saldā paprika – 1 tējk.

medus – 1 ēd.k. l. (neobligāti)

Vistas gaļu uz lēnas uguns sautē 15 minūtes no katras puses! Un esat pabeidzis!

Lasi vēl: 10 kāju tipi un jūsu personība

Tas izrādās ļoti garšīgs, aromātisks un izsmalcināts; vienmēr ir patīkami mēģināt pagatavot pazīstamu produktu kādā pilnīgi jaunā versijā!

 

Arī interesanti: Aizmirsta recepte no 60. gadu ēdnīcām! Tā gatavoja kotletes mūsu vecmāmiņas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment