Tagad telefonkrāpnieki baidās zvanīt manai mammai. Viņa zina trīs frāzes, kas viņus biedē kā uguns

 

Frāzes, no kurām krāpnieki baidās

Ir frāzes, kas atbaida iebrucējus kā uguns. Es tos dalījos ar savu mammu:

“Lūdzu, norādiet tās organizācijas nodokļu identifikācijas numuru, kuras vārdā zvanāt.” Visticamāk, zvanītājs uz šo jautājumu neatbildēs un neriskēs turpināt maldināšanu, nebūdams īsts tās organizācijas speciālists, par kuras darbinieku sevi pieteica.

“Norādiet savu pilno uzvārdu, vārdu, uzvārdu.” Ja tiešām zvana bankas darbinieks, viņš uzreiz varēs izrunāt informāciju par sevi. Krāpnieks, visticamāk, mēģinās izdomāt vārdu. Parasti tas būs pamanāms.

“Mūsu saruna tiek ierakstīta.” Ja patiesībā zvana finanšu iestādes darbinieks, frāze viņā neizraisīs nepatiku. Krāpnieks, to sadzirdāms, sadusmosies vai satrauksies un pieprasīs pārtraukt sarunas ierakstīšanu. Jums ir visas tiesības ierakstīt sarunu.

Ja izmantojat šos vienkāršos noteikumus, kad zvana aizdomīgi cilvēki, visticamāk, viņi drīz pārtrauks jums zvanīt. Runājot ar krāpnieku pa tālruni, jūs tērēsiet savu un viņa laiku, un tādējādi, iespējams, paglābsiet citu upuri no naudas zaudēšanas.

Lasi vēl: Skaists zieds ar neticami bagātīgu ziedēšanu visu vasaru līdz salnām! Īsts atradums puķu audzētājiem

Mana mamma sāka izmantot šos vienkāršos noteikumus. Tie darbojas. Bet es tomēr iesaku vispār nerunāt pa tālruni ar cilvēkiem, kas izraisa kaut mazākās aizdomas. Vēl jo vairāk ar krāpniekiem nevajadzētu jokot vai ņirgāties.

Kā rīkoties, kad zvana krāpnieki? Vai jums ir gadījies, ka telefona krāpnieki ir nozaguši naudu? Kā tas viss beidzās? Rakstiet komentāros.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment