Tagad virtuvē ir gaišāks un mājīgāks. Uzzināju veidu, kā ķīnieši izlietni tīra līdz spīdumam

Izlietne ir mājsaimnieces seja! Un kopējais iespaids par mājas saimnieci kā dedzīgu un kārtīgu cilvēku ir atkarīgs no viņas tīrības.

Šim apgalvojumam piekrītu tikai daļēji.

Tīrības uzturēšana vannas istabās ir nepieciešama gan no higiēniskā, gan estētiskā viedokļa, taču visiem šiem punktiem nav nekāda sakara ar saimnieces seju!

Tātad, atpakaļ pie izlietnes. Gadās, ka pie rokas nav neviena tīrīšanas līdzekļa, bet drīz ieradīsies ciemiņi vai ieradīsies radinieki, un jums ātri jāsakārto virtuve!

Vai arī jums ir alerģija pret sadzīves ķīmiju, un jums nav vēlēšanās izvēlēties starp tīrību un savu veselību. Šajā gadījumā ir viena interesanta izlietnes tīrīšanas metode, par kuru jūs, visticamāk, vēl neesat dzirdējuši!

Tāpēc pirms izlietnes tīrīšanas tā jānomazgā ar šķidrajām ziepēm vai trauku mazgāšanas līdzekli. Jebkura laba saimniece jums pateiks, ka ar šo notekas virsmas tīrīšanas metodi nepietiks: putas var noņemt tikai tauku un netīrumu virsmas slāni.

Pēc tam, kad esam veikuši izlietnes sākotnējo apstrādi, tā ir rūpīgi jānotīra ar sausu lupatu. Ja jums ir laiks, varat atstāt to dabiski nožūt.

Vai arī varat to noslaucīt ar salveti, dvieli vai drānu.

Paņēmu kokvilnas virtuves dvieli un noslaucīju ar to izlietni.

Lasi vēl: Es vairs nevāru kartupeļus kartupeļu biezenim. Paldies pavāram, kuru pazīstu, kurš man iemācīja gatavot savādāk, daudz garšīgāk un vienkāršāk

Svarīgs punkts: jums ļoti rūpīgi jānoslauka virsma!

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment