Lietas, kuras jāpārdomā, ja esi nolēmis taisīt tetovējumu: #4 pats svarīgākais!

03-055741-first_tattoo_advice

10 padomi, kuri tev noderēs, ja plāno taisīt pirmo tetovējumu!

Prasmīgi uztaisīts un plānots tetovējums vienmēr izskatās labi. Lēts un spontāns? Ne tik ļoti, bieži vien pat nākas to nožēlot visu dzīvi.

Tāpēc, ja tu vēlies tetovējumu, bet vēl neesi to izdarījis, piedāvājam tev profesionāla tetovētāja padomos, kuri tev ļoti noderēs pirms dodies izgreznot savu ķermeni. Neatkarīgi vai tas ir profesionāls tetovētājs salonā vai kāds tavs paziņa, kurš ar to nodarbojas hobija līmenī, sekojot šiem padomiem, tu nenošausi greizi un nenožēlosi pieņemto lēmumu.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kādi ir 10 padomi, kurus vajadzētu ievērot, pirms pieņem šo svarīgo lēmumu, ar kuru būs jāsadzīvo visu dzīvi!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aksels</cite>

    2 lietas…

    1) nedomā ko citi teiks, bet gan dari to priekš sevis, izvēlies tetovējumu kurš tev kaut ko nozīmē, nevis kaut ko, kas tev liekas, ka izskatīsies “kruti”

    2) Jā visi saka, ka vajag padomāt kā tas izskatīsies pēc pāris gadiem, ka vēlāk to vari nožēlot utt. Bet klau… lieta tāda, ka ja tetovējums kuru tu sev uztaisīji, tieši tajā dzīves fāzē tev bija vajadzīgs un tev tas kaut ko nozīmēja, tad tu nekad to nenožēlosi, jo pat ja tava dzīve mainīsies, tev tas būs kā atgādinājums, kā vēstures liecība tam, kam tu esi gājis cauri ( tieši tāpēc 1 punkts ir svarīgs.

    ps. tas ir mans viedoklis par šo tēmu un jā varu atbildēt par abiem punktiem kuriem esmu norādījis, jo tetovējumi ir nākuši no dažādiem dzīves posmiem.

Leave a Comment