Tamaras Globas prognoze visām Zodiaka zīmēm aptumsumu periodā: Esiet īpaši uzmanīgi pret notikumiem ap jums

SKORPIONS

Veltiet laiku bērniem, palīdziet draugiem, piedalieties viņu dzīvē, atbalstiet viņus personīgās lietās un veselības jautājumos. Rūpējieties par saviem mīļajiem. Tava brīvība nekur neaizbēgs. Bet esiet taupīgs. Netērējiet naudu draugiem un izklaidei.

STRĒLNIEKS

Rūpējieties par savu māju un īpašumu. Strīdi radīsies par darījumu un īpašuma līgumiem. Var būt papildu izmaksas, bet uzvarēt ir grūti. Ģimene, draugi, radi nāks palīgā. Vēlāk palīdzēs mīļie un kolēģi.

MEŽĀZIS

Paaugstināta uzmanība transportā, uz ceļiem, braucieniem. Radiniekiem vajadzīga palīdzība. Cilvēki no tālienes uzreiz nepalīdzēs. Panākumi darbā, atzinība; Ir daudz darāmā.

ŪDENSVĪRS

Uzmanība finanšu stāvoklim. Atlieciet iepirkšanos un uzmanieties no krāpniekiem. Ir nepieciešams uzraudzīt gremošanu, lai izvairītos no saindēšanās. Nejauciet darba strīdus. Sniedziet palīdzību nevis svešiniekiem, bet tuvākajiem, radiem, bērniem. Atbalsts bērniem un cilvēkiem, kuri jūs mīl. Panākumi radošumā, atzinība prom no mājām.

ZIVIS

Viņus uztrauc personīgās problēmas, attiecības ar citiem, partneriem, konkurentiem. Ja rodas pārpratums, jums tas mierīgi jāpaskaidro jums rūpīgajiem cilvēkiem. Rūpējieties par savu veselību. Parūpējies par sevi.

Lasi vēl: Vistas aknu salāti ar marinētu gurķi, burkāniem un papriku

Ģimene tevi atbalstīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment