Sieviete nežēlīgi moka savu draugu par atteikšanos no seksa; No tādas jābēg pa gabalu!

“Viņa teica, ka es viņu vairs nemīlot, un man esot piecas minūtes laika, lai sagatavotos seksam. Tā, protams, bija pēdējā lieta, kas ienāca prātā. Tad viņa teica – tev ir četras minūtes, trīs minūtes…”, stāsta Īans.

Mišelas rokās pat nevainīgi mājsaimniecības priekšmeti varēja kļūt par nāvējošiem ieročiem.

“Vienreiz viņa mierīgi gludināja drēbes,” atceras Īans, “tad izrāva vadu un piespieda gludekli man uz kreisās rokas un pleca.

ian-mcnicholl-was-attached-by-his-ex-girlfriend-1

Viņa teica, lai pieceļos un novelku kreklu vai arī gludeklis būs sejā.” Īans darīja, ko viņa lika, un tad gludeklis tika piespiests viņam starp lāpstiņām.

Citās reizēs Mišela pret viņa kājām sasita šampanieša pudeli, nodzēsa cigaretes pret viņa krūtīm un pēc tam iebāza nāsīs, kā arī divreiz viņu aplēja ar verdošu ūdeni.

alan-halsall-and-ian-mcnicholl

Īans stāsta, ka viņam paveicās, jo nav palikušas redzamas rētas. Otrajā reizē viņš bija uzvilcis treniņbikses uz uzlocījis tās augšā, lai pasargātu cirkšņus. Sāpes, protams, bija neciešamas.

Uzbrukumu iemesli bija dažādi, sākot no apkures izslēgšanas un beidzot ar to, ka Īans neatzinās mīlestībā.

Īana mocības beidzās tikai tad, kad viens no kaimiņiem ieraudzīja viņu pēc kārtējā uzbrukuma. Viņš bija vienās asinīs, jo Mišela bija uzbrukusi ar telefonu, metāla stieni no trenažiera un āmuru. Īanam toreiz likās, ka Mišela viņu nogalinās.

ian-mcnicholl-was-attached-by-his-ex-girlfriend-2

Viņa lika stāstīt, ka savainojumi ir radušies no kautiņiem azartspēļu dēļ. Kad ieradās policija, viņa skrēja ārā un prasīja: “Ko Īans ir pastrādājis šoreiz? Gan jau atkal spēlēja azartspēles.”

Lasi vēl: Okšķerēt sava puiša telefonā nav laba ideja: šī meitene tur atrada ko šausmīgu

“Policijas furgonā es aprakstīju divus izdomātus vīriešus, un policijas virsnieks teica, lai uzloku piedurkni, un tur bija īstas šausmas – visa roka bija violeta. Viņš teica, ka man netic, un, viņaprāt, tas, kurš to nodarīja, atrodas mājā.”

Īana bijusī draudzene Mišela.
Īana bijusī draudzene Mišela.

Īans atceras, ka tajā brīdī viņam vajadzējis daudz spēka, lai pateiktu “Jā”.

Attiecību sākumā Mišela neizrādīja nekādas pazīmes, ka viņā varētu būt tāds ļaunums, bet viss mainījās, kad viņi sāka dzīvot kopā. Sākumā viņa bija ļoti draudzīga un ar labu humora izjūtu, bet noziedznieki uzbrūk, kad sajūt, ka kontrolē situāciju. Īana taktika bija vienkārši neizprovocēt un nesadusmot Mišelu.

Mišelai bija pazīstami cilvēki, kas palīdzētu viņai atriebties, ja Īans aizietu prom. “Viss kļuva arvien sliktāk. Es zaudēju ceturto daļu no sava svara, nekur negāju un nespēju skaidri domāt. Man teica, ka, ja mēģināšu bēgt, mani nogalinās, un es tam ticēju.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    interesanti kur ganaas taadas sievietes kas apsestas ar seksu, man vienu taadu vajadzetu, savaadaak vislaik traapas kautkaadas kazas ar kuraam jaanemas kaa ar maziem berniem, pie rocinas aizvest tur, izdarit to, samaksat par to un shito, izmaksat to un shito, iespiest naudu kepaa, bet beigas pat normalu seksu nav iespejams dabuut.

  • <cite class="fn">Saite: http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 100 miljonu vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!
    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera.
    Biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no dažiem simtiem, vairākiem tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Iegādājies šo paketi un jau tagad izbrīvē savā kalendārā vietu slēpošanas atvaļinājumam Itālijas Alpos un mierīgai atpūtai kādā no Ēģiptes kūrortiem.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?

Leave a Comment