Tas, kādā stāvoklī guļat: jūsu gulēšanas stāvoklis var par jums pastāstīt daudz vairāk, nekā jūs domājat.

4. pozīcija: gulēšana uz muguras

Guļot uz muguras nozīmē, ka esat pozitīvs, enerģisks cilvēks, kurš mīl dzīvi un kuram patīk būt uzmanības centrā. Jūs esat pazīstams ar savu entuziasmu, darba ētiku un spēcīgu raksturu. Lai gan reizēm esat spītīgs, jums ir laba sirds un augstu vērtējat godīgumu.

Profesionālajā jomā esat neatlaidīgs un uzcītīgs, un jums ir spēcīga personība. “Miega gulētāji uz muguras” ir pielāgojami un loģiski, ar reālistisku pieeju problēmu risināšanā. Jūs esat izturīgs pat sarežģītās situācijās un saglabājat augstus standartus sev un citiem.

5. pozīcija

Arī gulēšanas pozu uz muguras var iedalīt divos veidos – kareivja pozā un jūraszvaigznes pozā. Kareivja pozā ar taisnām kājām un rokām jūs esat atturīgs, mierīgs un turat sevi augstu. Jūs esat optimistiska personība, kas labi jūtas līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā un bieži vien izrāda drosmi un pārliecību saskarsmē. Jūs esat skrupulozs savu mērķu īstenošanā un vadāt strukturētu, uz panākumiem orientētu dzīvi.

Jūras zvaigznes, kas guļ ar izplestām rokām un kājām, ir labas klausītājas, kuras novērtē draudzību un izvairās būt uzmanības centrā. Viņi ir atbalstoši, iejūtīgi un labprātāk ļaujas plūsmai. Tie, kuri guļ zvaigžņu zvaigznāja pozā ar rokām zem galvas vai spilvena, ir optimisma pilni, uzticīgi tuviniekiem un saglabā bezrūpīgu attieksmi pret dzīvi.

6. pozīcija

Cilvēki, kuri guļ šajā neparastajā pozīcijā, bieži vien šķiet sarežģīti un noslēpumaini. Jūs vilina jauna pieredze un piedzīvojumi, lai gan apkārtējiem var būt grūti saprast jūsu garastāvokļa svārstības. Dažkārt lēmumu pieņemšana jums var būt izaicinājums.

Jūs augstu vērtējat patiesu brīvību, neesat atkarīgs no citu noteikumiem un gaidām, un pieiet dzīvei ar aizrautību un apņēmību. Tomēr dažkārt šī neatkarība var izraisīt vientulības sajūtu, īpaši nepazīstamā vidē, kad jums nav draugu, uz kuriem paļauties. Jums var rasties nepieciešamība dalīties ar kādu savos piedzīvojumos un hobijos, jo vientulība var kļūt nogurdinoša.

Ir svarīgi ņemt vērā, ka miega stāvokļi dzīves laikā var mainīties. Augot un attīstoties, jūsu zemapziņa pielāgojas, pārņemot jaunas iezīmes un atsakoties no vecajiem ieradumiem. Var gadīties, ka jūs guļat dažādās pozās, kas atspoguļo dažādus jūsu personības aspektus.

Lasi vēl: Augsne nav pietiekami auglīga? Tad ir pienācis laiks iestrādāt augsnē efektīvu mēslojumu, kas pagatavots pašu rokām.

Kādā pozā jums patīk gulēt. Vai apraksts atbilst?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment