Pievienojiet tējkaroti cukura.
Un dārzeņu eļļā apcep sīpolus, līdz tie kļūst mīksti.
Sagriežam sieru.
Lasi vēl: Jauna salātu recepte un šie produkti vienmēr atrodas ledusskapī: garšīgi, sātīgi un ātri
Daži marinēti gurķi tiek sagriezti salmiņos.
Nosūtiet ceptos sīpolus, sagrieztus gurķus un sieru bļodā.
Paņemiet ķekaru pētersīļu un dilles un smalki sagrieziet.
Pagatavosim mērci.
Lai to izdarītu, sajauciet skābo krējumu un majonēzi. Pievienojiet tējkaroti sinepju, pusi tējkarotes sāls un trešdaļu tējkarotes piparu, ķiploka daiviņu. Izspiediet pusi citrona sulas un samaisiet.
Salātus pārlej ar mērci un samaisa.
Jā, biešu salāti ir gatavi!
Lasi vēl: Es uzzināju noslēpumu, kā pavāri Holandē padara kartupeļu biezeni daudz garšīgāku. Es to atkārtoju mājās un dalos
Sastāvdaļas:
– 500 g vārītas bietes
– sīpols
– 1 tējk. cukura
– augu eļļa (cepšanai)
– 150 g siera
– 3-5 marinēti gurķi
– dilles un pētersīļi
✔Mērce:
– 2 ēd.k. skābo krējumu
– 2 ēd.k. majonēze
– 1 tējk. sinepes
– 1 ķiploka daiviņa
– ½ tējk. sāls
– 1/3 tējk. melnie pipari
– 1 ēd.k. citronu sula
Bietes ir izcils papildinājums jebkuram ēdienam, sniedzot gan uzturvērtību, gan garšas bagātību.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Atbrīvojies no kondensāta uz logiem ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, kas uzsūc mitrumu
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām
- Ko Latvijā nedrīkst darīt un nedrīkst likt uz daudzdzīvokļu māju balkoniem – var pienākties pat sods
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi















