Tas tiek apēsts uzreiz. Lūk, ko pagatavot ar bietēm. Baudīsiet gardu maltīti katru dienu

Pievienojiet tējkaroti cukura.

Un dārzeņu eļļā apcep sīpolus, līdz tie kļūst mīksti.

Sagriežam sieru.

Lasi vēl: Jauna salātu recepte un šie produkti vienmēr atrodas ledusskapī: garšīgi, sātīgi un ātri

Daži marinēti gurķi tiek sagriezti salmiņos.

Nosūtiet ceptos sīpolus, sagrieztus gurķus un sieru bļodā.

Paņemiet ķekaru pētersīļu un dilles un smalki sagrieziet.

Pagatavosim mērci.

Lai to izdarītu, sajauciet skābo krējumu un majonēzi. Pievienojiet tējkaroti sinepju, pusi tējkarotes sāls un trešdaļu tējkarotes piparu, ķiploka daiviņu. Izspiediet pusi citrona sulas un samaisiet.

Salātus pārlej ar mērci un samaisa.

Jā, biešu salāti ir gatavi!

Lasi vēl: Es uzzināju noslēpumu, kā pavāri Holandē padara kartupeļu biezeni daudz garšīgāku. Es to atkārtoju mājās un dalos

Sastāvdaļas:

– 500 g vārītas bietes

– sīpols

– 1 tējk. cukura

– augu eļļa (cepšanai)

– 150 g siera

– 3-5 marinēti gurķi

– dilles un pētersīļi

 

✔Mērce:

– 2 ēd.k. skābo krējumu

– 2 ēd.k. majonēze

– 1 tējk. sinepes

– 1 ķiploka daiviņa

– ½ tējk. sāls

– 1/3 tējk. melnie pipari

– 1 ēd.k. citronu sula

 

Bietes ir izcils papildinājums jebkuram ēdienam, sniedzot gan uzturvērtību, gan garšas bagātību.

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment