Pievienojiet tējkaroti cukura.
Un dārzeņu eļļā apcep sīpolus, līdz tie kļūst mīksti.
Sagriežam sieru.
Lasi vēl: Jauna salātu recepte un šie produkti vienmēr atrodas ledusskapī: garšīgi, sātīgi un ātri
Daži marinēti gurķi tiek sagriezti salmiņos.
Nosūtiet ceptos sīpolus, sagrieztus gurķus un sieru bļodā.
Paņemiet ķekaru pētersīļu un dilles un smalki sagrieziet.
Pagatavosim mērci.
Lai to izdarītu, sajauciet skābo krējumu un majonēzi. Pievienojiet tējkaroti sinepju, pusi tējkarotes sāls un trešdaļu tējkarotes piparu, ķiploka daiviņu. Izspiediet pusi citrona sulas un samaisiet.
Salātus pārlej ar mērci un samaisa.
Jā, biešu salāti ir gatavi!
Lasi vēl: Es uzzināju noslēpumu, kā pavāri Holandē padara kartupeļu biezeni daudz garšīgāku. Es to atkārtoju mājās un dalos
Sastāvdaļas:
– 500 g vārītas bietes
– sīpols
– 1 tējk. cukura
– augu eļļa (cepšanai)
– 150 g siera
– 3-5 marinēti gurķi
– dilles un pētersīļi
✔Mērce:
– 2 ēd.k. skābo krējumu
– 2 ēd.k. majonēze
– 1 tējk. sinepes
– 1 ķiploka daiviņa
– ½ tējk. sāls
– 1/3 tējk. melnie pipari
– 1 ēd.k. citronu sula
Bietes ir izcils papildinājums jebkuram ēdienam, sniedzot gan uzturvērtību, gan garšas bagātību.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vai dvēsele pēc viņsaulē došanās atcerēsies savu dzīvi uz zemes – atbild gaišreģis Aleksandrs Šeps
- Ziema iestāsies agri, ja pēc dabas pazīmēm šis notiks 19. oktobrī: tuvojas barga ziema
- Daugavpils stacija… vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirst
- 4 dīvainas valūtas, kas reiz patiešām eksistēja
- Kā ietaupīt uz apkuri: 10 pārbaudīti veidi, kā saglabāt siltumu mājās
- Gribēju jau izmest netīros dvieļus, bet tad uzzināju, kā tos mazgā vācieši; tagad dvieļi ir kā jauni