Pievienojiet tējkaroti cukura.
Un dārzeņu eļļā apcep sīpolus, līdz tie kļūst mīksti.
Sagriežam sieru.
Lasi vēl: Jauna salātu recepte un šie produkti vienmēr atrodas ledusskapī: garšīgi, sātīgi un ātri
Daži marinēti gurķi tiek sagriezti salmiņos.
Nosūtiet ceptos sīpolus, sagrieztus gurķus un sieru bļodā.
Paņemiet ķekaru pētersīļu un dilles un smalki sagrieziet.
Pagatavosim mērci.
Lai to izdarītu, sajauciet skābo krējumu un majonēzi. Pievienojiet tējkaroti sinepju, pusi tējkarotes sāls un trešdaļu tējkarotes piparu, ķiploka daiviņu. Izspiediet pusi citrona sulas un samaisiet.
Salātus pārlej ar mērci un samaisa.
Jā, biešu salāti ir gatavi!
Lasi vēl: Es uzzināju noslēpumu, kā pavāri Holandē padara kartupeļu biezeni daudz garšīgāku. Es to atkārtoju mājās un dalos
Sastāvdaļas:
– 500 g vārītas bietes
– sīpols
– 1 tējk. cukura
– augu eļļa (cepšanai)
– 150 g siera
– 3-5 marinēti gurķi
– dilles un pētersīļi
✔Mērce:
– 2 ēd.k. skābo krējumu
– 2 ēd.k. majonēze
– 1 tējk. sinepes
– 1 ķiploka daiviņa
– ½ tējk. sāls
– 1/3 tējk. melnie pipari
– 1 ēd.k. citronu sula
Bietes ir izcils papildinājums jebkuram ēdienam, sniedzot gan uzturvērtību, gan garšas bagātību.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Lasis kļūs vēl sulīgāks, ja pirms gatavošanas pievienosi 1 vienkāršu sastāvdaļu, kas tam piešķir dziļāku garšu
- Es redzēju Rīgā sievieti, kura atgrieza kleitu atpakaļ veikalam, ko bija valkājusi vakar fotosesijā – piegāju noskaidrot kāpēc viņa tā dara
- Mūsu pēcteči 4.decembri uzskatīja par ”Pūķa dienu”: ko šajā dienā darīt, lai savai mājai uzliktu aizsardzības kupolu
- 6 Ķīniešu zodiaka zemes piesaista īpasi lielu veiksmi un labklājību 2025. gada 4. decembrī
- Kāpēc es vairs nelieku sīpolu klāt pie kotletēm: viena labāka sastāvdaļa tās padara daudz sulīgākas un garšīgākas
- Kāpēc mana vecmāmiņa no Valmieras vienmēr glabāja lauru lapu makā: es tagad daru tāpat















