Tautas metodes cīņā ar bronhītu

Priežu pumpuri. Lieliski bronhīta ārstēšanā palīdz priežu pumpuri. Puse tases svaigu pumpuru jāieber katliņā un jāaplej ar litru verdoša ūdens, pēc tam jāveic inhalācijas, pārklājot galvu ar frotē dvieli. Uzreiz pēc procedūras jādzer tasīte karstas tējas ar avenēm. Šādu ikdienas procedūru rezultāts būs vienkārši pārsteidzošs.

Alveja. Lai pagatavotu vēl vienu līdzekli pret bronhītu, 4-5 lielas alvejas lapas jāievieto sarkanā sausā vīna pudelē un jāaiztaisa ar korķi, tad jāatstāj mierā uz 5 dienām. Lietojiet zāles pa ēdamkarotei 3 reizes dienā.

Lasi vēl: Kā nevainojami notīrīt logus, neatstājot svītras

Dzērvenes ar medu. Lai ievērojami atvieglotu krēpu izvadīšanu un atbrīvotos no klepus bronhīta gadījumā, ieteicams katru dienu lietot pusi glāzes dzērveņu sulas, kas vienādās proporcijās sajaukta ar medu.

Altejas saknes. Vēl viens efektīvs veids, kā pārvarēt bronhītu. Lai pagatavotu līdzekli, 2 ēdamkarotes sasmalcinātas auga saknes aplej ar glāzi verdoša ūdens un atstāj 20 minūtes. Šādu līdzekli jādzer pirms katras ēdienreizes 1/3 glāzes.

Kazu tauki. Vēl viens līdzeklis, kas lieliski palīdz bronhīta gadījumā, ir kazas tauki. Tie jālieto reizi dienā pa tējkarotei, pirms tam sajaucot ar glāzi uzsildītu pienu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment