Tautas zīmes 18. jūlijam: ko nedarīt, lai izvairītos no nelaimes

18. jūlijs jau izsenis tiek dēvēts par Rozemarijas dienu. Šajā laikā mūsu senči centās atrast sev kompāniju, baidoties no vientulības, kā arī izvairījās no izmisuma un turēja muti ciet. 

Tautas zīmes 18. jūlijam: ko nedarīt

Saziņā ar cilvēkiem 18. jūlijā jābūt pacietīgam. Nav izslēgts, ka radinieki un draugi tevi pievils, neizpildot to vai citu solījumu. Nekādā gadījumā nepaaugstini savu balsi un atturies no kritizēšanas. Pastāv risks kādu cilvēku nopietni aizvainot vai pat iegūt ienaidnieku savā personā.

Šī diena nav īstais laiks tenkām. Ja jūs kādu cilvēku apspriedīsiet aiz viņa muguras, sagatavojieties tam, ka viņš par jums teiks nelaipnas lietas.

Nepalaidiet visu dienu vienatnē, citādi skumjas būs jūsu uzticamie pavadoņi līdz pat gada beigām. Ja nevarat atrast sev kompāniju, varat vienkārši doties ārā, pavadīt laiku svaigā gaisā vai iepirkties.

Nav ieteicams nodarboties ar rokdarbiem. 18. jūlijā draud asas lietas – adatas, spieķi, šķēres. Mūsu senči solīja 40 nelaimes tam, kurš tiks ievainots Atēnas dienā. Šī iemesla dēļ pat maizi senatnē daudzi cilvēki plēsa ar rokām, nevis grieza.

Esiet uzmanīgi ceļojot. Ja ir iespēja palikt mājās, nepalaidiet to garām. Ceļotāju ceļā var sagaidīt nepatīkami pārsteigumi – transporta aizkavēšanās, mantu pazušana un citi nepārvaramas varas apstākļi.

Diena ir piemērota darbam, taču darbus vajadzētu pabeigt līdz vakaram. Kad debesīs parādīsies mēnesis, tev vajadzētu veltīt laiku atpūtai.

Ja jums ir nākotnes plāni, turiet muti ciet. Jums nevajadzētu visiem stāstīt par to, ko gatavojaties darīt. Pretējā gadījumā jūsu idejas netiks īstenotas.

Neļaujiet mēness gaismai no loga nokrist uz guļošo bērnu. Tā dēļ bērns bieži sas***s un cietīs no murgiem.

Tautas zīmes 18. jūlijam: ko jūs varat darīt

Saskaņā ar vecajiem uzskatiem 18. jūlijs ir ideāla tīrīšanas diena. Noteikti nomazgājiet grīdas, lai negatīvā enerģija kopā ar netīrumiem pamestu māju. Atveriet logus, lai vējš “izpūstu” no mājas visu nepatīkamo. Jūs varat sakopt savas drēbes un apavus, veikt nelielus remontdarbus.

Ja jums ir laiks, noteikti noslaukiet spoguļus. Senos laikos tika teikts, ka tikai tādā gadījumā ģimenē ies nauda. Banknotes var novietot tā, lai tās atspīdētu, un atstāt uz dienu. It kā šis vienkāršais rituāls palīdzēs palielināt ienākumus.

Jo agrāk celsieties un jo aktīvāk pavadīsiet dienu, jo lielāku atdevi gūsiet. Godīgi strādājošie drīz pamanīs savas finansiālās situācijas uzlabošanos.

Lasi vēl: Es gurķu dobi padarīju auglīgu līdz pat oktobrim: vienkārši reizi 10 dienās gurķiem dodu vienu 100% bioloģisko barību

Nebaidieties lūgt palīdzību saviem tuviniekiem, viņi jums neatteiks. Un esiet gatavi atbalstīt draugus un radiniekus, ja viņi to lūgs. Viss labais, ko esat darījis, noteikti atgriezīsies pie jums.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment