Tautas zīmes 20. septembrim: ko nedarīt, lai izvairītos no nelaimes

20. septembris tautas kalendārā – Sīpolu diena. Šajā dienā bija pieņemts ievērot stingrus noteikumus, kas bija zināmi no tāliem senčiem.

Cilvēki ticēja, ka ar to palīdzību var atvairīt nepatikšanas, palielināt ienākumus un saglabāt veselību. Daži no šiem sakāmvārdiem ir saglabājušies līdz mūsdienām.

Tautas zīmes 20. septembrim: ko nedrīkst darīt

Senos laikos 20. septembrī nespēlēja kāzas, neprecējās un neskaidroja savas attiecības. Sīpolu diena tika uzskatīta par nelabvēlīgu mīlas lietām.

Ne pats veiksmīgākais datums ir arī tiem, kuri cer uzlabot savu finansiālo stāvokli. Nekādā gadījumā neskaita naudu, lai to nezaudētu. Atsakieties no lieliem tēriņiem un saprātīgi plānojiet savus izdevumus, citādi jūs sagaida nabadzība.

Sīpolu dienā nevienam nepiedāvājiet naudu, jo tā tik un tā netiks atdota. Pat miltus un putraimus nevajadzētu iznest no mājas, jo kopā ar tiem ģimeni pametīs miers un labklājība.

Nopietnus darījumus, jo īpaši tos, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, labāk atlikt. Pastāv liels krāpšanas risks. Jūs varat satikt negodprātīgu cilvēku, kura dēļ zaudēsiet visu, ko esat ieguvuši ar godīgu darbu.

Šādas zīmes bija arī kādreiz, kas šodien, visticamāk, šķistu dīvainas. Piemēram, senos laikos cilvēki pievērsa uzmanību tam, kurš pēdējais ieies mājā. Tika uzskatīts, ka 20. septembrī tam jābūt vīrietim. Galu galā, ja pēdējā sliekšņus pārkāpa sieviete, priekšā viņu gaidīs nelaime un visdažādākās grūtības.

Mātēm bija stingri aizliegts gatavot rotaļlietas savām meitām. Šī iemesla dēļ, saskaņā ar zīlniecēm, meitene, kad izaugs, nevarēs iepazīt mātes laimi.

Jums vajadzētu būt uzmanīgākam ar cilvēkiem, kurus nepazīstat. Ja kāds nolemj jums uzdāvināt dāvanu, nepieņemiet to. Kopā ar šo lietu jūs varat iegūt arī lāstu.

Lasi vēl: Nelaimes koridors: kuras zodiaka zīmes pēc Mēness aptumsuma riskē zaudēt visu

Ja pēdējā laikā jums ir bijušas lielas problēmas, nav ieteicams par tām stāstīt citiem. Maksimālais, ko jūs varat darīt, ir dalīties ar tuvākajiem cilvēkiem. Atklājot sevi citiem, jūs riskējat sabojāt savu reputāciju.

 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko drīkst darīt šajā dienā……

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment