Urbim jābūt patiešām garam, vismaz 20-30 cm.
Lasi vēl: Nekādas cietes, man cits noslēpums: kā sabiezināt pat ļoti šķidru ievārījumu pīrāgu un bulciņu pildījumam (darba metode)
Tagad šo celmu vajag “sālīt”, esmu dzirdējis, ka to dara, bet interesantākās lietas būs priekšā.
Izmantojiet parasto galda sāli, jo rupjāku, jo labāk. Aizpildiet visus caurumus.
Un tagad vissvarīgākā lieta, mēs nevis ar ūdeni, bet ar dimeksīdu, kas tiek pārdots aptiekā.
Grūti pateikt, vai tā ir taisnība vai nē, bet pēc mana mednieka teiktā, dimeksīds palīdz sālim iekļūt daudz dziļāk un ātrāk. Pēc viņa teiktā, pēc dažām dienām celms pārvērtīsies putekļos.
Lasi vēl: Arvien biežāk es sāku sautēt kāpostus jaunā veidā: tie vienmēr ir garšīgi, un “rītdienai” nav atlicis ne kripatiņas
Vārdu sakot, pārbaudīsim un vērosim.
Tevi noteikti interesēs
- Armēņu šašliks – kāpēc tas pagatavojas visātrāk: pārbaudīta marināde un gatavošanas knifiby Rinalds Bergmanis
- Tautas ticējumi – ja ceturtdien atdosiet parādus, veiksme uzsmaidīs negaidīti, bet, ja niez acis, tā nav laba zīmeby Laura Andersone
- Nezāļu diena 19. jūnijā tautas kalendārā: zeme jāatbrīvo no visa sliktā un ko sola pēkšņa aukstuma iestāšanāsby Laura Andersone