Urbim jābūt patiešām garam, vismaz 20-30 cm.
Lasi vēl: Nekādas cietes, man cits noslēpums: kā sabiezināt pat ļoti šķidru ievārījumu pīrāgu un bulciņu pildījumam (darba metode)
Tagad šo celmu vajag “sālīt”, esmu dzirdējis, ka to dara, bet interesantākās lietas būs priekšā.
Izmantojiet parasto galda sāli, jo rupjāku, jo labāk. Aizpildiet visus caurumus.
VIDEO:
Un tagad vissvarīgākā lieta, mēs nevis ar ūdeni, bet ar dimeksīdu, kas tiek pārdots aptiekā.
Tevi arī varētu interesēt
Grūti pateikt, vai tā ir taisnība vai nē, bet pēc mana mednieka teiktā, dimeksīds palīdz sālim iekļūt daudz dziļāk un ātrāk. Pēc viņa teiktā, pēc dažām dienām celms pārvērtīsies putekļos.
Lasi vēl: Arvien biežāk es sāku sautēt kāpostus jaunā veidā: tie vienmēr ir garšīgi, un “rītdienai” nav atlicis ne kripatiņas
Vārdu sakot, pārbaudīsim un vērosim.
Tevi noteikti interesēs
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem
- Mēness diena: kāpēc mūsu senči negribēja un pat nedrīkstēja iet ārā 22.novembra rītā
- Svinējām jauno gadu savā Alūksnes mājā, bet tad atbrauca vīramāte ar saviem salātiem un mums visu izjauca: stāstu
- Meteorologs atklāja prognozi decembra sākumam: ”Uz īstu ziemu varam vēl necerēt, tomēr ir kāds BET”
- Bez kunkuļiem un pielipšanas pie pannas: kā pagatavot perfektas plānās pankūkas, kas neplīst











