TESTS. Izvēlies kārti un uzzini likteņa vēstījumu tuvākajai nākotnei!

Pirmā kārts
Šī kārts simbolizē vienotību un augsto priesteri tradicionālajās Taro kārtīs. Taro tā ir vienotības kārtis, kas apvieno visas garīgās pārliecības.

Ja izvēlējies šo kārti, tas nozīmē, ka nākamajās dienās meklēsi atbildes garīgajā pasaulē, bet izvairīsies no tradicionālajām reliģijām. Tev jānonāk saziņā pašam ar sevi, tāpēc lūdzies, lai atrastu savu ceļu.

Svarīgi līdzsvarot rīcību ar sirds slieksmēm – jābūt labam ne tikai pret citiem, bet arī pašam pret sevi. Tu atrodies dvēseles pārmaiņu procesa sākumā.

Otrā kārts
Šī ir Saules kārts, kas kopā ar Zvaigznes vēstuli ir viena no skaistākajām Taro kārtīm. Kārts simbolizē laimi, gaismu, optimismu un radošumu. Viss, ko vēlies, ienāks tavā dzīvē un piepildīs to ar mīlestību un pozitīvām lietām.

Saule simbolizē mīlestību, uzplaukumu, veselību, skaistumu un panākumus. Ja vēlaties kļūt par vecākiem, jums ir paveicies, jo šī vēstule palīdzēs to īstenot.

Šī kārts, kas nes tik daudz laba tavā dzīvē, mudina arī tevi būt dāsnam, dalīties un palīdzēt citiem, lai vairotu veiksmi.

Lasi arī: Cilvēki pēc 40 gadu vecuma drīkst strādāt tikai trīs dienas nedēļā

Trešā kārts
Šī ir jauna sākuma kārts. Atbilst galvenā arkāna Tiesas kārtij. Ar šo kārti tuvākajā nākotnē sāksies atjaunotne, tu noslēgsi vecos un sāksi jaunus ciklus. Pienācis laiks, kad varēsi atstāt aiz muguras visu, kas vairs nav tev svarīgs. Tu to atlaidīsi, nejūtot nekādas sāpes, skumjas vai bailes.

Pienācis laiks novērtēt, mācīties, augt, nobriest un spert vēl vienu soli uz priekšu.

Tu atstāsi aiz muguras visu, kas vairs nav vajadzīgs, lai sāktu jaunu dzīvi, pilnu jaunu, dižu lietu, kas nesīs prieku un laimi.

Ja nespēj izlemt kādu jautājumu, zini, ta tie tiks atrisināti; bet, ja vēlaties kļūt par vecākiem, iespējams, arī adopcija varētu būt viena no izvēlēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment