TESTS. Ko par vīrieti liecina ūsas un bārda?

Vaigubārda
1

Ja vīrietis no visa iespējamā sejas apmatojuma atstājis vien vaigubārdu, viņš ir brīva personība un kaut kādā ziņā pat dumpinieks. Viņš nepiesaistās konkrētai vietai, cilvēkiem un pastāvīgi atrodas “sevis meklējumos”. Ar viņu strīdēties ir bezjēdzīgi, labāk māt ar galvu un darīt pa savam – gadījumā, ja tu patiešām zini, kā ir jādara.

Maza bārdiņa
2

Mazai, akurātai bārdiņai dod priekšroku vīriešu, kurus varētu dēvēt par stabiliem. Viņiem ir sava vērtību skala, un pārmaiņas viņi uztver ļoti piesardzīgi. Šāds vīrietis nebaidās no atbildības un grib, lai viņu uztvertu nopietni.

Ūsas un bārda
3

Pilvērtīgas ūsas un bārdu izvēlas vīrieši no kategorijas “īsts vecis”. Ūsainu un bārdainu mežcirtēju stiliņš ir modē, kaut arī ar vienu kāju jau no tās izkāpis. Jebkurā gadījumā šie tipāži vēlas, lai viņus uzskatītu par vīrišķīgiem un uzticamiem. Šādi puiši bieži vien ir labi mīļākie, jo viņu asinīs ir daudz testosterona!

Lasi vēl: Tev ir VAJADZĪGA šāda bārda: smelies idejas! Domāts tikai drosmīgajiem!

Rugāji
4

Rugājus izvēlas tie, kuri vēlas atstāt iespaidu. Šī tipa vīrieši prot rūpēties par sevi un savu ārieni, jo ir ļoti patmīlīgi. Šādiem vīriešiem grūti izdarīt pa prātam. Viņi ir diezgan cietsirdīgi, ja uzkāpsi uz varžacīm. Reti izrāda mīļumu.

Ūsas
5

Tikai ūsas vien nēsā tie puiši, kuriem patīk mazliet pārsteigt un viegli šokēt. Skaidrs, ka ar šādu sejas rotu viegli atšķirties no lielā vairākuma mūsdienu vīriešu un nelīdzināties “kaimiņpuisim”. Žēl tikai, ka tā parasti arī ir vienīgā lielā atšķirība.

Avots: you-journal.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment