Tests: uzziniet vairāk par savu personību un likteni pēc līnijām uz plaukstas

 

2. Kreisās rokas līnija ir augstāka.

Ja līnija uz jūsu kreisās rokas ir augstāka par līniju uz jūsu labās rokas, tas nozīmē, ka esat drosmīgs, spēcīgs un nevilcināties pieņemt izaicinājumus. Tas nozīmē, ka savās attiecībās esat apņēmīgs un drosmīgs cilvēks, jūs parādāt, kas jūs patiesībā esat un ejat uz to, ko vēlaties, netraucējot šķēršļiem, un jūs meklējat cilvēku, kurš ir arī aktīvs, kaislīgs, spītīgs un vēlas augt. blakus tev.

Jūsu partneri parasti ir kaislīgi, abrazīvi un spēcīgas gribas.

Jums ir tendence rūpēties gan par savu, gan blakus esošā cilvēka izskatu. Nav nekas slikts, ja vienmēr gribi būt virsotnē un vēlies partneri, kurš rūpējas par sevi, bet neaizmirsti, ka pazudis izskats, nevis raksturs, vairāk novērtē to, kas pastāv aiz izskata.

Turklāt jums ir izteikta tendence sazināties ar cilvēkiem, kas ir jaunāki par jums.

3. Labās rokas līnija ir augstāka

Ja, saliekot rokas, jūsu labās rokas līnija ir virs kreisās rokas līnijas, tas norāda, ka esat ļoti daudzpusīgs cilvēks, kurš dzīvo pēc saviem noteikumiem, mācās no mācībām un neinteresē, ko citi saka tu. Jums ir tendence vairāk piesaistīt vecākus cilvēkus, kuri ir neatkarīgi un arī veido savu ceļu, necenšoties iekļauties iepriekš noteiktās sabiedrības normās.

Jūs augstu vērtējat savu brīvību un iespēju patiesi sazināties ar interesantiem cilvēkiem. Jūs esat brīvs gars, un jums patīk redzēt cilvēkus tādus, kādi viņi patiesībā ir. Briedums ir noteicošais faktors, kad runa ir par mīlestību, jo jums nepatīk visa “tā spēle” un nevēlaties attaisnot citu cerības.

Jūs vēlaties nopietnas un apņēmīgas attiecības un rūpīgi izvēlaties cilvēkus, ar kuriem sazināties. Atcerieties arī pašreflektēt un redzēt, kur jūs varat uzlaboties, lai katru dienu kļūtu par labāku sevis versiju.

Lasi vēl: “Viss mainīsies uz labo pusi”: 2023. gada novembra vidū 4 zodiaka zīmes virzīsies uz jauniem apvāršņiem

Kuru variantu izvēlējāties? Vai apraksts atbilst? Raksti komentāros.

 

Leave a Comment