Piedzīvojums sāktos, kad tev ar draugiem Transilvānijā pakaļ atbrauktu grāfa Drakulas cienīga kariete, kas aizvestu jūs uz pili. Ceļā jūs pavadītu Dakrs – vampīru eksperts, kas stāstīs par vampīriem, to vēsturi un Drakulas leģendu. Līdzi uz pili nedrīkst ņemt: sudraba rotas lietas un piederumus, pārtikas produktus vai smaržas, kuru sastāvā ir ķiploki un nevienu priekšmetu ar reliģisku piesaisti.
Pilī sākumā iesiet cauri slepenam pazemes tunelim, tālāk pa čīkstošām kāpnēm un grīdām iesiet cauri tumšiem gaiteņiem, kas vedīs līdz ēdamistabai, kur jūs baudīsiet vakariņas sveču gaismā grāfa Drakulas stilā – liellopa gaļas steiku un ar papriku pildītu vistu.
Pēc vakariņam jums ierādīs jūsu apartamentus un jums būs paredzēts brīvais laiks, kur varēsiet izstaigāt visas pils telpas, tikai nevajag pārāk traki nobīties no “negaidītiem viesiem”, kas nāk, klauvējoties pusnakts stundās.
Lasi vēl: Īsti vampīri! Sieviete ļauj dzert savas asinis ne tikai draugam, bet visiem, kas to vēlas!
Kad būsiet noguruši un vēlēsieties doties pie miera, tad jūsu naktsmieram būs iekārtoti ar sarkanu velvetu tapsēti zārki. Iemigsiet vilku gaudošanas, čukstu un grīdas čīkstēšanas skaņās. Jāpatur prātā, ka pirms iešanas gulēt jānodzēš visas sveces.
Brokastis ēdīsiet agri no rīta uz terases tieši pirms saullēkta. Aizkarus jāaizvelk pirms rītausmas, jo pilī nedrīkst iespīdēt saules gaisma.
Atrodoties pilī ir aizliegts jebko sakrustot, tai skaitā arī galda piederumus.
Vai tu būtu gatavs šādam piedzīvojumam?
Tevi noteikti interesēs
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem
- Dvieļi kļuva mīksti jau pēc vienas mazgāšanas reizes, izmantojot vienu dabīgu līdzekli, ko ieteica tīrīšanas speciālists
- Mūsu senči ticēja, ka ja šajā dienā snigs, tad ziema būs gara, barga un ļoti sniegota: tiek nosaukts datums
- Siļķes smēriņš, kas pazudīs no galda pāris minūšu laikā: izskatās dārgs, bet maksā nieka centus
- Kā sterilizēt burkas 20 sekundēs bez verdoša ūdens vai cepeškrāsns: dalos ar neparastu metodi
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu










