Tēvs mani izvaroja 10 gadu vecumā, kad man bija 16, es noalgoju slepkavu, lai viņu nogalinātu

Savus smagos pārdzīvojumus Čerila aprakstījusi grāmatā. Tajā sieviete skaidro, ka visas šausmas ko viņa piedzīvojusi sākušās jau bērnībā – kad viņa bija vien 10 gadus veca. Tobrīd viņas mamma bija nonākusi slimnīcā, kur ārstējās no nieru mazspējas saasinājumiem. Šajā laikā tēvs sāka pievērst viņai vairāk uzmanības, meitene tad neko vēl nesaprata, tomēr nojauta, ka tēva rīcība nav pareiza.

Čerila bija pusaudze, kad viņas māte nomira un pēc šī atgadījuma viņa vēljovairāk baidījās kādam pastāstīt par notiekošo, turklāt viņas tēvs iestāstīja, ka neviens viņai tāpat neticēs. Pēc vairākkārtējas pretošanās no Čerilas puses viņš piedraudēja, ka izvaros arī viņas jaunāko māsu, ja viņa nepakļausies.

1985. gada decembrī Čerila par notiekošo pastāstīja savam draugam Robam, izrādījās, ka viņš jau labu laiku nojauta, ka ģimenē kaut kas nav kārtībā. Neilgi pēc tā Čerila skatoties ziņu raidījumu dzirdēja, ka kāda sieviete noalgojusi slepkavu, lai nonāvētu savu vīru, viņa nosprieda, ka tā ir vienīgā izeja arī viņas situācijā. Nākamajā dienā viņa to pieminēja sarunājoties ar klasesbiedru, Šonu Piku, viņš atbildēja, ka būtu gatavs to izdarīt par nieka 1000 ASV dolāru.

Pēc pāris mēnešiem Čerila atrada tēvu guļam netālu no mājas bez jebkādam dzīvības pazīmēm. Viņa ķermeni bija caururbušas piecas lodes, tās trāpīja krūtīs un galvas rajonā. Pēc nedēļas Čerila, Šons un Robs, kas palīdzēja apmaksāt slepkavas pakalpojumus, tika arestēti. Robs saņēma nosacītu cietumsodu, Šonu notiesāja uz 24 gadiem cietumā, Bet Čerilai nācās cietumā pavadīt sešus mēnešus.

Lasi arī: VIDEO: kā Latvijā no mājām izliek 83 gadus vecu penisonāri. Skarbi!

30 gadus pēc notikušā, par spīti tam, ka Čerila ir laimīgi precējusies ar Robu, viņa atzīstas, ka joprojām atminas šaušalīgo bērnību, nereti viņa naktī par pagātnes notikumiem murgo. Tagad Čerila izdevusi grāmatu par savu rūgto pieredzi un viņa aktīvi iesaistās, lai sniegtu palīdzību jaunām meitenēm, kas cietušas no seksuālas vardarbības ģimenē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment