Tēvs sita savu 12 gadus veco meitu, brūcēs bēra sāli un lēja etiķi līdz meita…

Vardarbīgie vecāki, kuri ir saņēmuši cietumsodu par vecākās meitas nogalināšanu, saņem papildu apsūdzības par jaunākās meitas mocīšanu. 

2015. gadā nežēlīgie vecāki, kuru vārdus nedrīskt publiskot tiesu darbu dēļ, saņēma cietumsodu par savas 12 gadus vecās meitas mocīšanu līdz nāvei. Tēvs meitu piesēja pie gultas, sita viņu ar elektrības kabeļiem, siksnām utt., viņas brūcēs lēja etiķi un bēra sāli līdz meitas ķermenis vardarbību neizturēja un meita milzīgās sāpēs mira. Māte neiejaucās un neaizstāvēja savu meitu, savukārt kā tiesā atzinās vardarbīgais tēvs – viņš lika jaunākajai meitai noskatīties uz to kā viņš sit savu vecāko meitu.

Uz mirušās meitenes ķermeņa bija atrastas 50 atvērtas brūces. 34 gadus vecais tēvs saņēma 37, 5 gadu cietumsodu, ar tiesībām tikt atbrīvotam par labu uzvedību pēc vismaz 28 gadiem, bet māte 4 gadu cietumsodu, ar tiesībām tikt atbrīvotai pēc vismaz 18 mēnešiem. Pēc obligātā cietumsoda izpildes laika, viņus pārvedīs uz cietumu viņu tēvzemē, proti kādā no Āfrikas valstīm. Ģimene bija afrikāņu izcelsmes, taču kuras Āfrikas valsts pilsoņi viņi ir, netiek atklāts. Ģimene dzīvoja Aberglaslinas pilsētiņā, Lielbritānijā.

Tagad abiem vardarbīgajiem vecākiem ir izvirzītas papildu apsūdzības saistībā ar vardarbību pret viņu jaunāko meitu (2014. un 2015. gadā). Jaunākā meita ir izdzīvojusi un pašlaik ir Lielbritānijas aizgādniecībā. Hunter Child Abuse Squad detektīviem ir izdevies noskaidrot, ka nežēlīgie vecāki bija situši arī savu jaunāko meitu.

Abiem vardarbīgajiem vecākiem nākamā tiesas sēde paredzēta augustā.

Lasi vēl: 45 gadus vecajam divu bērnu tēvam liek apēst savu sēklinieku un izsit zobus ar āmuru – iemesls pārsteidz!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment