Tici vai ne, bet ŠIS pārtikas produkts liks ķermeņa aromātam kļūt DAUDZ pievilcīgākam sievietēm

gettyimages-200276574-001

Ķiploki varbūt piedod lielisku garšu makaronu mērcei, tomēr vairums cilvēku neuzskata to par patīkamāko smaržu. It īpaši, ja pēc ķiplokiem smako tava izelpa.

Tomēr saskaņā ar zinātni ķiploku ēšana – turklāt diezgan lielā daudzumā – var izmainīt tavu ķermeņa aromātu tā, ka tas kļūst daudz patīkamāks sievietēm.

Lasi vēl: Šī sieviete pierunāja visus savus 20 mīļākos nopirkt viņai iPhone 7: neticami, ko ar tiem izdarīja

Pirms tu dusmās rauc uzacis un paziņo, ka šī informācija noteikti ir pilnīgas muļķības, aicinām tevi iepazīties ar pētījumu, kurā šis fenomens tika atklāts un arī zinātniski pamatots. Tev uzreiz viss kļūs skaidrs!

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

Leave a Comment