Tiek nosaukti konkrēti cilvēka dzīves gadi, kad liktenis vienmēr nolemj jums ”pārstartēt” dzīvi

Lielie garīgie skolotāji uzskata, ka cilvēka dzīvi var iedalīt divos periodos: līdz 36-40 gadiem un pēc tam. Dzīves pirmā puse ir laiks, kad mācāmies, iepazīstam sevi un dzīvi un gūstam pieredzi. Šķiet, ka esam studenta lomā.

Pēc 40 gadiem cilvēks kļūst par nobriedušu cilvēku un sāk dot vairāk, dalīties un nodot savu pieredzi. Šis ir laiks, kad iepriekš apgūto varam likt lietā.

Katrai mūsu dzīves daļai ir savi svarīgi posmi, kurus var pielīdzināt līmeņiem datorspēlē vai eksāmenos.

Līdz 40 gadu vecumam šādi posmi var būt 18-19, 27-28 gadi. Un pēc 40 gadiem – tie ir 45-46, 56-57 un 75-76 gadi.

Šo gadu laikā mēs saskaramies ar noteiktiem izaicinājumiem, visbiežāk savā karjerā, veselībā, attiecībās vai bērnu audzināšanā. Ir svarīgi izpausties savādāk un parādīt to, ko esam iemācījušies. Numeroloģija un astroloģija var precīzi pateikt, kādas būs nodarbības.

Piemēram, ja cilvēkam ir nosliece uz iedomību, tad šajos gados var gadīties pārbaudāmas situācijas, kad viņam ir jābūt vienlīdzīgā stāvoklī ar citiem. Tas palīdzēs izvairīties no sociālā nicinājuma vai pilnīgas izolācijas.

Vai arī, ja cilvēkā ir daudz greizsirdības, tad attiecībām būs “jāpārraksta scenārijs” un jāizrāda lielāka uzticēšanās partnerim vai pasaulei kopumā.

Galvenā tēma ir kļūt apzinātākam, elastīgākam un spējīgākam mainīties.

Šādi dzīves periodi, kā likums, kļūst par krīzēm, jo ​​mēs nezinām savas mācības un nevaram tās izturēt. Tas noved pie nepatīkamiem notikumiem.

Tomēr katra cilvēka dzīvē ir viens galvenais periods – vecums no 35 līdz 40 gadiem. Šis ir laiks, kad esam jau diezgan daudz pārdzīvojuši un karma sāk ietekmēt mūsu dzīvi, palīdzot mums veikt galveno “pāreju no studenta uz meistaru”.

Ir svarīgi saprast, ka liktenim (karmai) nav mērķa mūs sodīt vai kaitēt. Gluži pretēji, viņa vēlas mūs sasniegt un mainīt to, kas prasa reformu. Tāpēc dažiem notikumi šādos pavērsienos risinās pēc iespējas sāpīgāk un nožēlojamāk. Ir pat šāds izteiciens: “Liktenis vada paklausīgos, bet velk nepaklausīgos.”

Kādam īpašam jānotiek ikvienam vecumā no 35 līdz 37 gadiem?

“Liktenis klauvē pie durvīm,” kā Bēthovens rakstīja ar savu 5. simfoniju: un daži atveras, lai pārietu uz briedumu, bet citi to nedara. Tad dvēsele var tikai reinkarnēties jaunā dzīvē.

Lasi vēl: Katru nedēļu lieku ķiploku tualetē. Smejies vai nē, bet tam ir savs iemesls

Lai nepalaistu garām savu iespēju un nesāpīgi pārdzīvotu pārejas posmus, vispirms ir jāapzinās viņu klātbūtne. Svarīgi ir arī dzirdēt Visuma likumus, nekaitēt sev un citiem, nelaisties atriebībā un iznīcībā, neapgrūtināt savu dzīvi un zināt savus eksāmenus noteiktos dzīves gados.

Noteikti analizējiet saspringtos posmus, uzdodiet sev jautājumus: “Ko es varu darīt šodien, lai rītdiena būtu savādāka?” Un vienmēr esiet noskaņoti uz iekšējām pārvērtībām.

Tas ir vienīgais veids, kā saglabāt draudzīgu attieksmi pret savu likteni un nekaitēt sev.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment