Plīts ir netīrākā vieta virtuvē. Turklāt jums tā ir regulāri jātīra, un tas prasa daudz laika un pūļu. Vai esat kādreiz satikuši cilvēku, kuram patīk tīrīt plīti vai cepeškrāsni? Diez vai…
Šī metode iemācīs jums ātri un vienkārši veikt cepeškrāsns tīrīšanas procedūru.
Kuram gan negaršo ēdiens, kas gatavots cepeškrāsnī. Ēdiens, kas tiek pagatavots cepeškrāsnī, iegūst savu īpašo un neaizmirstamo garšu, pateicoties vairākiem faktoriem.
Pirmkārt, cepeškrāsns apkure nodrošina vienmērīgu siltuma sadali, kas ļauj ēdienam gatavoties lēnām un vienmērīgi. Tas ļauj sastāvdaļām pakāpeniski izdalīt savus dabiskos garšas aromātus, samitrināties un iegūt dziļu garšu.
Otrkārt, cepeškrāsns piedāvā iespēju veidot krokantus garšīgus ārpusi – tādu, kas ir zeltaini bruģēts, krāsains un pievilcīgs. Šis ārējais slānis ne tikai sniedz papildu tekstūru, bet arī iekšpusi aizsargā no izžūšanas, saglabājot mitrumu un garšu.
Treškārt, cepeškrāsns siltuma sadale un cirkulācija nodrošina, ka sastāvdaļas tiek vienmērīgi apceptas no visām pusēm. Tas novērš nevienmērīgu gatavošanos un ēdienu “sazūdošanu” vienā pusē, tādējādi saglabājot tās sulīgumu un garšu.
Bet NEVIENAM nepatīk cepeškrāsni tīrīt! Tāpēc ievēro šo metodi!
Jums vajadzēs:
ceturtdaļu glāzi cepamā pulvera
250 ml amonjaks šķīduma
litru karstā ūdens
2 katliņus
Cepeškrāsns stikla tīrīšana
Lasi arī: Neizaicini likteni, esi uzmanīgs! Spēcīgi senču ticējumi, ko aizliegts darīt pirmajās 7 aprīļa dienās
Cepamajam pulverim pievieno ūdeni, samaisa līdz krēmīgai konsistencei.
Uzlieciet šo putru uz stikla.
Atstāj uz pusstundu.
Rūpīgi noslaukiet ar drānu vai sūkli.
Stikls jūs pārsteigs ar tīrību. Un šķita, ka nekas to nevar nomazgāt …
Galvenie padomi gan vēl tikai sekos.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk