Tikai 1 vienkārša darbība dobē un lieliska kāpostu raža garantēta

Jūs varat nodrošināt, ka kāposti dobē nekad nebojāsies, ja veiksiet vienu parastu soli.

Pieredzējuši dārzkopji pavasarī, savā zemes gabalā stādot kāpostus, dara vienu vienkāršu lietu, un pēc tam nepazīst nekādas problēmas.

Šī dārzeņa kopšana ir visvienkāršākā. Kad kāpostgalva jau ir izveidojusies, ir jāapgriež visas apakšējās lapas. Šāda vienkārša procedūra ļauj atrisināt vairākas problēmas uzreiz.

Piemēram, bakteriozes varbūtība ir gandrīz izslēgta, un  jums nebūs jāuztraucas par to, ka kāposti saplaisās – šāda problēma ir diezgan izplatīta daudzviet.

Lasi vēl: Personības tests: atklājiet savas unikālās īpašības

Nogriežot apakšējās lapas, laistīšanu padarīsiet daudz vienkāršāku, drošāku karstā laikā un efektīvāku. Turklāt jums būs jāpieliek mazākas pūles un jāpatērē mazāks laiks laistīšanas procedūrai.

Samazinās arī kaitēkļu skaits zemes gabalā. Piemēram, zem lapām labprāt pulcējas gliemeži. Tāpēc zemākās kāpostu lapas katru reizi ir jānoņem.

Kā redzat, vienkārša apakšējo lapu noņemšana garantēs ne tikai brīvību no kaitēkļiem, bet arī atvieglos dārzkopja darbu un raža būs lieliska!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment