Tikai 20 minūtēs! Vienkārši vareņiki bez miltiem un bez nepieciešamības mīcīt mīklu ar rokām

Gatavošanas process:

Ja jums ir trekns biezpiens, var būt nepieciešams vairāk miltu vai mannas putraimu, tāpēc mīklas konsistenci pielāgojiet pēc vajadzības. No slapja biezpiena var arī izspiest liekos taukus, lai vareņiki neizplestos.

Vareņiki gatavojas ļoti ātri, tāpēc uz plīts uzreiz var uzkarsēt katlu ar ūdeni.

Lielā bļodā apvienojiet visas sastāvdaļas un rūpīgi samaisiet ar karoti. Atcerieties, ka pēc garšas varat pievienot sāli un cukuru, un, ja jums patīk vaniļas aromāts, pievienojiet nedaudz vaniļas cukura.

Atstājiet mīklu uz 10-15 minūtēm, lai mannas putraimi uzbriest.

Ērtības labad mīklu izklājiet uz plakana šķīvja tā, lai tā būtu aptuveni 2 cm bieza.

Ar dakšiņu vai ēdamkaroti paņem nedaudz mīklas no malas un iemet to verdošā, iepriekš sālītā ūdenī.

Vāriet vareņikus kā parasti: tiklīdz tie uzpeld un vārās vienu minūti, izņemiet tos ar  un ielieciet bļodā.

Lasi arī: Ar piemēriem paskaidroju, kāpēc ir pienācis laiks pārtraukt mākslīgo ziedu izmantošanu kapsētā. Arī baznīca ir pret to

Lasi arī: Jauna salātu recepte. Šie produkti vienmēr atrodas ledusskapī : garšīgi, sātīgi un ātri

Pasniedz vareņikus pārlietus ar izkausētu sviestu vai skābo krējumu, pēc vēlēšanās pārkaisa ar cukuru.

Šos laiskos vareņikus var pasniegt arī ar ogu mērcēm, ievārījumu vai džemu, īpaši melleņu ievārījumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment