Tikai 27 gadu vecumā mūžībā devies talantīgais aktieris un daudzu seriālu zvaigzne; Zināmi arī sīkāki notikušā apstākļi

 

“Pirms tam es biju līdzīgs Ambrozam, kurš bija tik piepampis. Viņš nezina, ko darīt ar savu enerģiju, jo ir iesprostots,” atcerējās Perdomo (atsauce: The Independent). “Tajā pašā laikā viņš ir ļoti atvērts un mīlošs.”

Šanss Perdomo stāsta, ka viņš “iesaistījās ka***ņos”, pirms atrada savu mīlestību pret aktiermākslu. Pēc skumjās ziņas par Perdomo likteni ātri vien sākās veltījumi zvaigznei.

Arnolda Švarcenegera dēls Patriks, kurš spēlē Lūku Riordanu/Golden Boy filmā Gen V, raksta X, agrāk Twitter: “Tas ir sāpīgi. Ļoti. Kāds jauns, talantīgs aktieris un lielisks draugs – aizgāja pārāk agri. Bija prieks strādāt kopā ar viņu filmā Gen V.”

Dens Beirns, kurš seriālā spēlē Godolkina universitātes sociālo mediju menedžeri Džefu, arī izteica cieņu, rakstot: “Es ar viņu pavadīju, iespējams, piecas dienas, bet ar to pietika, lai zinātu, ka viņš bija tik smieklīgs, talantīgs, dāsns un dzīvespriecīgs. Viņa smaids izgaismoja visu istabu.”

Studijas Amazon MGM Studios un Sony Pictures Television, kas veido seriālu Gen V, saka:

“Mēs nespējam aptvert šo situāciju.

“Tiem no mums, kas viņu pazina un strādāja kopā ar viņu, Šanss vienmēr bija apburošs un smaidīgs, entuziasma pilns dabas spēks, neticami talantīgs izpildītājs un vairāk par visu – vienkārši ļoti laipns, jauks cilvēks.””

Tūkstošiem cilvēku sociālajos tīklos ir godinājuši Šansa Perdomo piemiņu.

Perdomo pārstāvis savā paziņojumā sacīja: “Viņa aizraušanos ar mākslu un nepamierināmo apetīti dzīvei izjuta visi, kas viņu pazina, un viņa siltums turpināsies tajos, kurus viņš mīlēja visvairāk.

“Mēs lūdzam respektēt ģimenes vēlmi saglabāt privātumu, jo viņi sēro par mīļā dēla un brāļa zaudējumu.”

 

Kā viņš aizgāja

Perdomo publicists apstiprināja vēsti par viņa aiziešanu, sniedzot paziņojumu izdevumam Variety: “Ar smagām sirdīm mēs dalāmies ar ziņām par to, ka motocikla av**ijas rezultātā priekšlaicīgi mūžībā aizgājis Šanss Perdomo.”

Varasiestādes secināja, ka avārijā neviens cits nav bijis iesaistīts, taču sīkāku informāciju pagaidām neatklāj.

Aizdomīgi, ka viens no pēdējiem Perdomo ierakstiem sociālajos tīklos bija ar motociklu.

Viņš rakstīja vietnē Instagram: “77. diena. Pēdējais klusums pirms vētras.”

Pēc Perdomo  došanās mūžībā, seriāla Gen V otrās sezonas ražošana tika atlikta uz nenoteiktu laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment