Tikai 27 gadu vecumā mūžībā devies talantīgais aktieris un daudzu seriālu zvaigzne; Zināmi arī sīkāki notikušā apstākļi

Mediju telpā izskanējusi skumja ziņa par aktiera un seriālu zvaigznes došanos mūžībā – viņam bija tikai 27 gadi. 

Tiek ziņots arī par apstākļiem, kādos apstākļos viss noticis.

Filozofiska atkāpe…

Došanās mūžībā ir viens no visdziļākajiem un universālākajiem cilvēces pieredzes aspektiem. Tas ir brīdis, kurā fiziskā eksistence beidzas un cilvēka dvēsele pāriet uz neredzamo un nepazīstamo pasauli. Šī pāreja, neatkarīgi no ticības vai filozofiskajām pārliecībām, bieži rada skumjas un sajūtas, kas ir noskaņotas ar noslēpumainību un nenoteiktību.

Skumjas, kas saistītas ar došanos mūžībā, var rasties no daudzām dažādām emocionālām un psiholoģiskām sajūtām. Cilvēki var just skumjas par zaudējumiem, kas saistīti ar atvadīšanos no tuviniekiem, draugiem un mīļotajiem. Tās var izpausties kā dzīves pārskats un atmiņu plūsma, atgādinot par pagātnes mirkļiem un neizpildītām vēlmēm vai sapņiem.

Turklāt došanās mūžībā var izraisīt arī skumjas par neziņu par nākotni un bažas par to, kas gaida pēc fiziskās eksistences beigām. Šī nenoteiktība un neziņa var radīt baiļu un trauksmes sajūtas, pastiprinot skumjas un rada emocionālu spriedzi.

Tomēr došanās mūžībā var izraisīt arī dziedināšanu un atbrīvošanos. Dažiem tas var būt kā mierīga pieņemšana un izpratne par dabas ciklu un cilvēka dzīves nepastāvību. Tas var veicināt dziļu garīgo ceļu un meklējumu pēc miera un sapratnes. Skumjas var kļūt par iespēju atbrīvoties no pagātnes nenostrādātām problēmām un sāpēm, ļaujot cilvēkam atrast mieru un līdzsvaru.

Tādējādi došanās mūžībā un saistītās skumjas ir daļa no cilvēces pieredzes, kas atklāj dziļas emocijas un filozofiskās pārdomas par dzīvi, nāvi un pēcdzīves eksistenci. Šīs sajūtas var ietekmēt katru indivīdu atšķirīgi, atkarībā no viņa personīgajām pārliecībām, pieredzes un dzīvesveida.

 

Kas notika..

Tiek ziņots, ka baisos apstākļos viņsaulē devies Netflix zvaigzne Šanss Perdomo. 

Britu-amerikāņu aktieris Perdomo dzimis 1996. gadā Losandželosā, bet uzaudzis Lielbritānijas ostas pilsētā Sauthemptonā, Hempšīrā.

Pēc vidusskolas beigšanas viņš pārcēlās uz Londonu, kur pievienojās Nacionālajam jauniešu teātrim un mācījās Identity School of Acting.

Vēlāk viņš ieguva Britu televīzijas akadēmijas balvas nomināciju par lomu BBC Three drāmas filmā “Killed by My Debt”. Pēc tam Perdomo ieguva Ambrosa Spelmana lomu Netflix seriālā Chilling Adventures of Sabrina.

Tomēr Perdomo bija vislabāk pazīstams ar Andre Andersona lomu supervaroņu seriālā Gen V, kas ir seriāla The Boys blakusprodukts.

Taču tagad zvaigznes pārstāvji ir paziņojuši postošo vēsti par viņa aiziešanu mūžībā.

Lasi arī: Lietas skapī smaržos neticami gardi: metodes, ko izmanto dārgās viesnīcās

Perdomo tika iekļauts starp 10 populārākajiem britiem, kurus gaidīt 2020. gadā, līdzās reperim Stormzy un aktrisei/modelei Džodijai Tērnerei-Smitai.

Runājot par savu lomu filmā “Gen V”, aktieris sacīja izdevumam Variety:

“Es domāju, ka Endrē ceļojums ir ceļojums no vājuma uz spēku.

“Ir tāds teiciens, kas saka: ja tu par kaut ko necīnīsies, tu kritīsi par jebko. Un es domāju, ka viņš savā dzīvē ir diezgan nejūtīgs, un viņš kritīs uz jebko.”

Perdomo teiktu, ka viņa varonim bija “ļoti interesants varoņa ceļojums, kas bija jāizdomā”.

Viņš arī atklāja par savu dzīvi 2018. gadā, daloties, ka pirms aktiermākslas kaislības atrašanas viņš “iesaistījās kau**ņos”.

 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas tieši notika

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment