Tikai 300 grami maltās gaļas un vesela kaudze veselīgu kotlešu uz galda; Pastāstīšu kā pagatavot

Lasi vēl: Kaimiņs domāja, ka viss viņam atļauts – atnāca un vienkārši nozāģēja manu plūmju koku, ar kādām tiesībām…

Siers. Lai tas ilgāk saglabātos svaigs, vislabāk glabāt ietītu cepamajā papīrā (vēlams ar silikona pārklājumu). Ļoti svarīgi — lai nebūtu svārstību, glabāt sieru ledusskapī vienā vietā, tuvāk aizmugures sienai. Neatstājiet ilgi uz galda — nogriezāt cik vajag un uzreiz lieciet atpakaļ. Ja siers ir bez palmu eļļas, tad atstājot to uz galda, tas vienkārši izžūst un pārklājas ar plaisiņām. Ja sastāvā ir palmu eļļa, tad pēc kāda laika uz virsmas parādās eļļas pilieni.

Lasi vēl: Es sarunājos bezpajumtnieku, izrādījās, ka viņš ir priekšnieks, kurš tikko salauza manas mazmeitas sapni

Sastāvdaļas:

Malta liesā liellopa gaļa — 150 g (237 kcal)
Malta vistas fileja — 150 g (152 kcal)
Olas — 2 gab. (100 g, 156 kcal)
Piens 3,2 % — 100 g (60 kcal)
Auzu pārslas (vārīt 5 minūtes) — 4 ēd. k. (50 g, 180 kcal)
Sīpols — 1 gab. (110 g, 50 kcal)
Sāls bez garšas (0 kcal)
Malti melnie pipari pēc garšas (1 kcal)
Augu eļļa (man ir sinepju) — 1/2 ēd. k. (6 g, 54 kcal)

Gatavo kotlešu iznākums: 580 g.
Enerģētiskā vērtība visām kotletēm: 890 kcal.

Uz 100 gramiem:
Kalorijas — 153
Olbaltumvielas — 15 g
Tauki — 7,6 g
Ogļhidrāti — 8,6 g

Tomātu pasta. Lai tā nepelētu un ilgāk saglabātos svaiga, vislabāk to glabāt saldētavā. Lai to izdarītu, pastu sadaliet pa ēdamkarotei maisiņā, katru porciju atdalot ar mezglu. Izskatās kā krelles. Pēc vajadzības nogriežat 1 vai 2 vai cik vajag tomātu “krellīšu”. Neatkausējot pievienojiet tieši pannā vai katlā.