Tikai dažas dienas pēc šķiršanās no sievas, Miks Dukurs nācis klajā ar jaunumiem, kuri daudziem ir nepatīkams pārsteigums; “Nu varēji jau pagaidīt”

Latvijā pazīstamais dziedātājs Miks Dukurs šī gada oktobrī soctīklos paziņoja, ka diemžēl viņa laulība ar sievu Lauru tiek šķirta, un pāris nolēmis iet katrs savu ceļu. Bet tagad Dukurs nācis klajā ar tiešām pārsteidzošiem jaunumiem!

Pirms dažām dienām, 5.decembrī, Miks vietnē “Instagram” publicēja melnu attēlu, pie kura pierakstīja: “05.12.2023, tas nav beidzies, kamēr nav beidzies… un dažreiz tā ir jānotiek, jo tas ir uz labu”. Šis ieraksts nozīmēja to, ka oficiāli ir šķirta viņa un sievas Lauras laulība.

Tomēr tikai dažas dienas pēc tam, Dukurs vietnē “Instagram” publicējis savu jauno aizraušanos – viņš publicējis “karstas”, pikantas bildes no pāra fotosesijas, kurā redzams kopā ar influenceri Kalendy, īstajā vārdā, Endiju Kalniņu.

Pie šīm pikantajām bildēm Miks raksta: “Mēs iznākam ārā no skapja! Daži no jums teiks, ka tas ir par agru, bet tas ir ilgi gaidīts, un mēs esam spēcīgi! Un mēs uzrakstījām jaunu dziesmu. Palieciet ar mums!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miks Dukurs (@miks_dukurs)

Pie šī ieraksta daudzi atstājuši savus komentārus. Tā, piemēram, muzikālā šova X Faktors uzvarētāja Elīna Gluzunova raksta “Saldais pārītis!”.

Kāds cits komentē: “Ā, tāpēc jau izšķīrās!”, uz ko Miks atbild – nē, ne tāpēc.

Amuna Davis, savukārt, raksta: “Priecājos par tevi/ jums. Lai super daudz piedzīvojumi un neaizmirstamas atmiņas jūsu attiecībās”.

Vēl kāds komentārs: “Viss jau ir forši… Bet kaut aiz cieņas…”

Citos interneta saitos, cilvēki, komentējot šo notikumu raksta, ka Miks varēja jau nu pagaidīt, kamēr publicē savu jauno mīlestību.

Atgādināsim, ka Miks Dukurs un viņa sieva Laura laulības gredzenus mija 2012.gada 31.augustā. Abu ģimenē pasaulē nākuši divi bērni – dēls Frenklins un meita Melānija.

Pirms kāda laika, piedaloties LTV raidījumā “Dzīvei nav melnraksta” Miks stāstīja, ka viņam ir nopietna atkarība no spirtotajiem dzērieniem. Toreiz viņš teica: “Un es saprotu, ja es šādi turpināšu, man nebūs ne dēls, ne meita, ne sieva, ne māja… nekas īsti nebūs vairs…”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment