Tikai daži cilvēki zina, kā viegli un ātri mazgāt virtuves dvieļus bez ķīmiskām vielām, pārējie atkārto savas kļūdas atkal un atkal

Virtuves dvieļi ātri kļūst netīri. Un tie nav tikai netīrumi, bet bieži vien arī taukaini traipi, produktu paliekas, kurus ir grūti atmazgājat.

Mūsdienās daudzi cilvēki izmanto sadzīves ķīmiju, un tā ir būtiska kļūda. Ķīmija ne tikai nav noderīga virtuves dvieļiem, bet tā arī bojā audumu, tāpēc dvieļi ļoti ātri nolietojas.

Ir vēl viena kļūda, ko pieļauj ļoti daudzas mājsaimnieces – lai mazgātu virtuves dvieļus no traipiem, viņas veļas mašīnā uzstāda augstu temperatūru. No tā audums kļūst raupjš.

Lai to mīkstinātu, mazgāšanas laikā izmanto balzamas skalošanas līdzekļus. Taču šeit slēpjas negatīvais efekts – balzams netiek pilnībā izskalots no dvieļiem, tas pakāpeniski uzkrājas audumā un bojā ne tikai pašu dvieli. Tas var nokļūt arī ēdienā.

Noslaukiet ābolu ar šādu dvieli, un jūs sajutīsiet nelielu ķīmijas garšu. Deva ir mikroskopiska, bet tas var notikt regulāri.

Un atcerieties, ka mūsu mātēm un vecmāmiņām virtuvē bieži bija sniegbaltie dvieļi. Un galu galā, viņiem taču agrāk pie rokas nebija sadzīves ķīmijas, balinātāju. Neskatoties uz to, viņām izdevās saglabāt visus audumus pilnīgi tīrus, un to baltums mirdzēja.

Es bieži izmantoju tieši šādas vecas, pārbaudītas metodes. Tās ir gan pieejamas, gan efektīvas.

Kad runa ir par sadzīves dvieļu mazgāšanu, daudzas mājsaimnieces meklē tautas līdzekļus un trikus, lai sasniegtu vislabākos rezultātus. Bieži vien rodas jautājums, kā balināt virtuves dvieļus, lai tie atkal spīdētu tīri.

Visefektīvākie un lētākie veidi, kā ātri izmazgāt virtuves dvieļus

Viens no efektīvākajiem tautas līdzekļiem dvieļu mazgāšanai ir citrona izmantošana.

Vienkārši sagrieziet citronu gabaliņos un ievietojiet tos lielā traukā ar karstu ūdeni. Tad ievietojiet tajā netīros dvieļus un atstājiet uz dažām stundām.

Lasi vēl: Lauvas sajutīs spēka pieplūdumu, un nauda plūdīs uz Svariem: tas, ko Zvaigznes prognozē 2024. gada 1. septembrī visām zvaigžņu zīmēm – jauns likteņa raunds

Citronskābe palīdzēs noņemt traipus un piešķirs dvieļiem svaigu smaržu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment