Tikai daži cilvēki zina, kā viegli un ātri mazgāt virtuves dvieļus bez ķīmiskām vielām, pārējie atkārto savas kļūdas atkal un atkal

 

Vēl viens tautas aizsardzības līdzeklis ir sodas lietošana. Izšķīdiniet 2-3 ēdamkarotes cepamās sodas karstā ūdenī un izmazgājiet dvieļus šajā šķīdumā. Soda palīdzēs noņemt smakas un balināt dvieļus.

Dvieļu balināšanai var izmantot arī etiķi. Pievienojiet pusi glāzes etiķa standarta mazgāšanas ciklam kopā ar parasto mazgāšanas līdzekli. Etiķis ne tikai palīdz balināt dvieļus, bet arī mīkstina tos.

Papildu padoms ir izmantot ūdeņraža peroksīdu. Vienkārši pievienojiet 1 tējkaroti ūdeņraža peroksīda (3%) standarta mazgāšanas ciklam. Tas balinās dvieļus un palīdzēs noņemt traipus.

Neaizmirstiet izmantot arī veļas mazgāšanas līdzekli vai želeju, īpaši tos, kas paredzēti baltiem audumiem.

Tie satur balinošas sastāvdaļas, kas palīdzēs atgūt dvieļu svaigumu un tīrību. Taču to var lietot arī pēdējā posmā, lai tikai piešķirtu dvieļiem vairāk svaiguma.

Ir svarīgi atcerēties, ka pirms jebkura no tautas aizsardzības līdzekļiem, jums vajadzētu to pārbaudīt uz neliela platība dvieli, lai pārliecinātos, ka tie nerada negatīvu reakciju auduma.

Tagad jums ir daži noderīgi padomi un tautas aizsardzības līdzekļi, kas palīdzēs jums izmazgāt pašdarinātos dvieļus ar vislabāko rezultātu.

Lasi vēl: Tā cūkas krūtiņu iemācījusi gatavot Lietuvas saimniece: pagatavojusi mājās un pārsteigusi visus savus viesus (dalos receptē)

Nebaidieties eksperimentēt un atrast savu ideālo veidu, kā saglabāt dvieļus vienmēr svaigus un tīrus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment