Viss notika tik ātri, un mēs abas nespējām saprast, kā šī diena, kas bija pilna mīlestības, varēja pārvērsties par īstu izaicinājumu.
Kaspars man parādīja ekrānšāviņus, kas it kā pierādīja Amandas neuzticību. Foto tika uzņemtas bārā tikai pirms mēneša, kur viņa tika redzēta ar citu vīrieti…
Taču, kā bieži gadās, stāsts nebija tik vienkāršs. Es pārliecināju Kasparu parunāt ar Amandu, lai noskaidrotu, kas īsti noticis.
Amanda bija pārliecināta, ka nav vainīga, un piedāvāja pašiem doties uz bāru, kur tika uzņemtas fotogrāfijas. Viņa apgalvoja, ka tās ir viltotas, un vēlējās pierādīt patiesību, rādot videomateriālus no kamerām.
Kaspars ilgi domāja, bet beigās piekrita, un viņi devās uz bāru. Sākumā personāls atteicās sniegt ierakstus, taču, dzirdot viņu stāstu, menedžeris piekrita palīdzēt.
Ekrānā kļuva skaidrs, ka sieviete video patiešām ir līdzīga Amandai, bet tā bija cita meitene. Visas fotogrāfijas bija rūpīgi viltotas, un vīrietis tajās bija svešinieks.
Kasparam tas bija pārsteigums, un, lai gan viņš bija priecīgs, ka viss izrādījās meli, vilšanās pēc Jolantas rīcības palika. Amanda, stāvot viņa priekšā izpludusi emocijas, saprata, ka šaubas skārušas ne tikai viņas uzticību, bet arī ticību Kasparam.
Jolanta kļuva tāda kā sveša mūsu lokā. Joprojām nav skaidrs, kas vadīja viņas rīcību — greizsirdība vai saglabājušās jūtas pret Kasparu.
Ko jūs domājat par šo stāstu? Dalieties savās domās komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Bekonu vairs necepu pannā – ieraudzīju, kā to gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Pazīstams pavārs no Jelgavas man atklāja, kad katli un pannas ir nokalpojuši un pienācis laiks tos nomainīt
- “Es nekad nebraucu ar atvērtu logu un neiesaku to arī jums”: es izskaidroju, kāpēc logus braucošā automašīnā vajadzētu turēt aizvērtus
- Mans draugs no Vācijas atbraucot uz Latviju saprata, kāpēc mums nepatīk atvērti balkoni: stāstu kādēļ tā
- Sinoptiķi paziņo, ar ko rēķināties tuvākajā laikā: ”Pats grūtākais sāksies no 19.novembra”
- Pārstāj sutināt kāpostu tīteņus ūdenī vai skābajā krējumā, jo tie sanāk divreiz sulīgāki, ja tos aplej ar vienu labāku sastāvdaļu








