Tikai maltā gaļa, kartupeļi, burkāni un gardas vakariņas ir gatavas (piedeva un gaļa vienā ēdienā)

Es vienkārši dievinu šo maltās gaļas un kartupeļu ēdienu un cenšos to gatavot pēc iespējas biežāk!

Gaļas sulīgums un bagātīgā umami garša apvienojas ar kartupeļu neitrālo un maigāko garšu. Kartupeļi darbojas kā ideāls pavadonis gaļai, jo tie uzsūc garšas un papildina gaļas intensitāti, radot harmonisku garšas pieredzi.

Kartupeļi lieliski uzsūc mērces, gaļas sulas un garšvielas, kas uzlabo to garšu. Gaļas sulas un mērces bieži satur taukus un garšvielas, kas rada bagātīgu un apmierinošu garšu.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Gatavošana:

Ņem pilnīgi jebkuru malto gaļu un tai pievieno sasmalcinātu sīpolu. Pievienojiet sāli, piparus pēc garšas un rūpīgi samaisiet malto gaļu.

2. Kartupeļiem, kas rīvēti uz rupjas rīves, pievieno 2 tējkarotes skāba krējuma vai 2 tējkarotes citrona sulas, lai kartupeļi neaptumšotos. Pievieno sāli, samaisa un atstāj uz 5 minūtēm. Tad izspiež sulu.

3. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves un pievieno kartupeļiem. Pievieno vienu vistas olu, sāli, maltus melnos piparus un kurkumu pēc garšas. Rūpīgi samaisa.

 

4. Sieru sagriež kubiņos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment