Es vienkārši dievinu šo maltās gaļas un kartupeļu ēdienu un cenšos to gatavot pēc iespējas biežāk!
Gaļas sulīgums un bagātīgā umami garša apvienojas ar kartupeļu neitrālo un maigāko garšu. Kartupeļi darbojas kā ideāls pavadonis gaļai, jo tie uzsūc garšas un papildina gaļas intensitāti, radot harmonisku garšas pieredzi.
Kartupeļi lieliski uzsūc mērces, gaļas sulas un garšvielas, kas uzlabo to garšu. Gaļas sulas un mērces bieži satur taukus un garšvielas, kas rada bagātīgu un apmierinošu garšu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Gatavošana:
Ņem pilnīgi jebkuru malto gaļu un tai pievieno sasmalcinātu sīpolu. Pievienojiet sāli, piparus pēc garšas un rūpīgi samaisiet malto gaļu.
2. Kartupeļiem, kas rīvēti uz rupjas rīves, pievieno 2 tējkarotes skāba krējuma vai 2 tējkarotes citrona sulas, lai kartupeļi neaptumšotos. Pievieno sāli, samaisa un atstāj uz 5 minūtēm. Tad izspiež sulu.
3. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves un pievieno kartupeļiem. Pievieno vienu vistas olu, sāli, maltus melnos piparus un kurkumu pēc garšas. Rūpīgi samaisa.
4. Sieru sagriež kubiņos.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Guntis sajauca dāvanas un uzzināju patiesību, ko viņi slēpa vairākus gadus
- Mana māsa smējās par manu dūnu jaku, kamēr gājām pie vecākiem, bet tēva mājās viņa kaut ko uzzināja
- Tamāra Globa sola, ka 3 horoskopa zīmem dzīve sākot ar 27. decembri krietni uzlabosies
- “Beidz šo savu uzņēmējdarbību” – mans vīrs Artis mainījās, kad uzzināja par manām aktivitātēm
- Agnese atnāca bez dāvanas un mana dēla dzimšanas dienu – patiesais iemesls man šķita dīvains
- Iedzīvotāja brīdina visus klientus, kuri izmanto OCTA “Swedbank” – saņēmu sodu un tikai tad visu sapratu











