Tikai viena diena septembrī – maģisks datums, kas var mainīt cilvēka likteni: tam ticēja kopš senseniem laikiem

Kas jādara

Saskaņā ar numeroloģiju šīs dienas galvenā karmiskā mācība ir aktivizēt sievišķo enerģiju sievietēm un attīstīt to spēcīgās, vīrišķās īpašības vīriešiem. Sievietēm jāattīsta pašpārliecinātība un jānāk klajā ar augstām ambīcijām. Kā arī jāiemācās vadīt, sasniegt savus mērķus un strādāt komandā.

Lasi vēl: Zelta eņģelis viņus skūpstīs: lūk, kas gaidīs lielas naudas ienākšanu septembrī – Visums ir izvēlējies šos cilvēkus

Vīriešiem jāattīsta sava spēja daudz nopelnīt, jāparāda gribasspēks un vīrišķība, tajā pašā laikā – laipns raksturs. Vīrietim jābūt stabilam un drosmīgam. Ir svarīgi iemācīties būt atbildīgam par savu rīcību. Ja vīrietis un sieviete izpildīs šos uzdevumus, no viņiem tiks noņemtas daudzas karmiskās mācības tuvākā un tālākā nākotnē. Un viņu attiecības būs līdzsvarotas un skaidras.

Kāda ir šī datuma enerģētika?

Foto – Pixabay

Šīs dienas galvenās enerģijas ir kustība, miers un miera veidošana. Šī datuma uzdevums ir saistīts ar atbrīvošanos no ierobežojumiem. Iemācieties atpazīt mūsdienu pasauli un tās tehnoloģijas. Respektējiet un pieņemiet jauno realitāti: ir tautas ar atšķirīgu valodu, ticību un pat ādas krāsu – un tas ir labi.

5 sieviešu vārdu īpašnieces, kuras nenovērtē patiesu mīlestību, jo viņas uzskata, ka tā nepastāv

Ir svarīgi apgūt zināšanas internetā, spēt meklēt nepieciešamo, mācīties tiešsaistē, strādāt attālināti. Svešvalodu apguve un komunikācija ar jauniem draugiem ārzemēs atvieglos karmiskos uzdevumus. Ja tev ir sarežģīta dzīve un bieži vien kaut kas vai pat nekas neizdodas, apsver iespēju pārcelties uz dzīvi citā vietā un pat citā valstī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment