Tikai viena sastāvdaļa padarīs boršču neticami garšīgu: īsta ukraiņu recepte

Foto – Pexels

Nav nekā garšīgāka par īstu ukraiņu boršču, vai ne? Izrādās, ka ir tikai viena un pat ļoti neparasta sastāvdaļa, kas šīs zupas garšu padara patiešām fantastisku.

Tā patiešām jūs pārsteigs (šī sastāvdaļa), tomēr noteikti pamēģiniet pagatavot zupu pēc šīs receptes un jūs redzēsiet, ka vairs nekad negatavosiet boršču bez tās!

Uzmanīgi lasiet, lai gatavotu soli pa solim un neko nepalaistu garām.

Sastāvdaļas:

Foto – Pexels

Vistas gaļa (vai cita gaļa) – 600 grami
Kartupeļi – 400 grami
Kāposti – 400 grami
Sīpoli – 200 grami
Pupiņas (iepriekš izmērcētas) – 150 grami
Ķiploki – 30 grami
Lauru lapas – 3-4 gab.
Žāvētas plūmes (jā! Tieši šī sastāvdaļa!) – 200 grami
Sāls, pipari, citas garšvielas – pēc garšas
Garšaugi (dilles, pētersīļi) – pēc garšas
Ūdens – 4 litri

VIDEO. Elpa aizraujas! Latviešu fotogrāfs agrā rīta stundā mežā kļuvis par liecinieku neticamam skatam

Lasi vēl: “Piecminūšu” salāti vienmēr izpalīdz. Un šis agrāk restorānos bija hits. Salāti jūs izglābs ne reizi vien, ja vajag kaut ko garšīgu pagatavot

Sastāvdaļas gatavošanai uz pannas:

Foto – Unsplash

Bietes – 300 grami
Burkāni – 250 grami
Sīpoli – 150 grami
Skābais krējums – 150 grami
Tomātu pasta – 150 grami
Augu eļļa – 30 ml
Ķiploki – 20 grami

Šo maltīti jūs gatavosiet katros svētkos un brīvdienās: tas ir izcils, bet ļoti vienkāršs ēdiens – vienkārši visu ieliek cepeškrāsnī (recepte)

Lasi vēl: Svētku galdam un brīvdienām – apetīti rosinošie salāti “Maigums”

Un tagad, sekojiet uzmanīgi – tālāk viss jāizpilda soli pa solim:

Pagatavošanas metode:

1. Nomazgājiet gaļu, ielejiet katliņā vēsu ūdeni un novietojiet uz uguns. Pievienojiet veselu sīpolu un lauru lapu. Vārat 25-30 minūtes.

2. Noteciniet pirmo buljonu, izskalojiet katlu un izņemiet gaļu. Gaļu pārlejiet ar svaigu ūdeni, pievienojiet atkal lauru lapu un atkal vāriet, līdz gaļa kļūst mīksta.

3. Atsevišķi vāriet iepriekš izmērcētas pupiņas, līdz tās kļūst mīkstas. Dārzeņus sagriež: sīpolu sagriež smalki, burkānus un bietes sarīvē uz rupjas rīves.

4. Dārzeņus apcepiet uz pannas augu eļļā, līdz tie kļūst mīksti. Pievienojiet tiem (pannā) skābo krējumu, tomātu pastu un garšvielas. Sutiniet uz lēnas uguns apmēram 10 līdz 15 minūtes.

5. Kartupeļus un kāpostus sagrieziet. Vārošam buljonam pievienojiet kartupeļus, kāpostus, žāvētas plūmes un pupiņas. Vāriet, līdz dārzeņi ir gatavi.

6. Pievienojiet gaļu cepeti un sasmalcinātus ķiplokus. Pavāriet vēl apmēram 5 līdz 10 minūtes. Izņemiet lauru lapas un veselo sīpolu. Izslēdziet uguni.

7. Pievienojiet sasmalcinātus zaļumus. Ļaujiet visam katlā “ievilkties” apmēram 20 minūtes.

Neticami gardais borščs ir gatavs!

Kraukšķīgi, supergardi mannas cepumi un kā tos sacept nedēļai uz priekšu

Leave a Comment