Toksiskākās zodiaka zīmes: kā tās sabojā citu cilvēku dzīvi

6 – Lauva

Negaidiet no Lauvas atbalstu un līdzjūtību. Viņš vienkārši nezina, kas tas ir. Bet viņi sevi uzskata par labākajiem. Dažreiz šāda Lauvas uzvedība kļūst vienkārši smieklīga. Un, ja kāds mēģinās par viņiem pasmieties, viņš noteikti pacels degunu un sadusmosies.

Dažkārt ar viņiem ir ļoti grūti komunicēt, jo bērnu narcisms spēlējas iekšā. Ja jums ir nepieciešams ilgs laiks, lai pierādītu savu pozīciju Lauvai, tas jums ir dārgāks. Visticamāk, jūs vienkārši zaudēsit savaldību.

5 – Strēlnieks

Strēlnieki mīl brīvību un pieņem lēmumus ātri un bez nožēlas. Viņi arī nedomā par sekām, jo ​​aizstāv tikai savas intereses. Viņi var iet pāri galvām.

Viņi ir arī ļoti sabiedriski. Viņiem patīk komunicēt ar cilvēkiem un mirgot viņu acu priekšā, un tas ļoti sāk kaitināt apkārtējos.

4 – Skorpions

Skorpioniem sabiedrībā parasti ir apšaubāma reputācija. Bet dažreiz viņi joprojām izrāda saprātīgumu un apzinās sekas. Bet tas nenozīmē, ka Skorpions ir Dieva pienene.

Tās ir profesionālas tenkas, kas spēj aust neticami viltīgas intrigas. Ar viņiem vajadzētu sazināties uzmanīgi un skaidri novilkt robežas, jo jebkurā brīdī viņi var bez brīdinājuma iedurt mugurā.

3 – Zivis

Pēc izskata šķiet, ka Zivis ir ļoti atturīgas un nekaitīgas citiem, taču tas tā nav. Viņi var saindēt savu tuvinieku dzīvi. Viņi prasīs, lai jūs pret viņiem izrādāt žēlumu un līdzjūtību, un dažreiz viņi arī sapratīsies tik labi, ka būs grūti atbrīvoties no šīs komunikācijas.

Atcerieties, ka jūs nevarat sazināties ar Zivīm pārāk cieši. Ja palaidīsi garām brīdi, sāksies sūdzības, vestes plīsumi un pat tiešas manipulācijas.

2 – vēzis

Kas nezina robežas, tas ir Vēzis. Visas viņa jūtas un emocijas noteikti ir kaut kādā galējībā. Bet Vēžiem nav neierobežots temperaments, viņu emocijas vienmēr ir ārēji normālas.

Viņu iekšienē notiek īstas vētras, neviens to neredz. Tāpēc Vēži mēdz nodarboties ar paškritiku. Turklāt, sazinoties ar Vēžiem, apkārtējiem tiek nodota spriedzes un trauksmes sajūta.

1 – Auns

Auns ir jūtīgs, bezkompromisa un nevaldāms raksturs. Viņi pastāvīgi ir gatavi noskaidrot, kuram ir taisnība un kurš kļūdās, kas ļoti nogurdina apkārtējos. Un viņi gandrīz vienmēr to dara, kliedzot.

Lasi vēl: Sviestmaizes ar krabju nūjiņām, krēmsieru un kivi

Šeit nekas nepalīdzēs. Pārmērīgs mierīgums vai līdzīga emociju izšļakstīšanās jebkurā gadījumā turpinās Aunā vairot dusmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment