Tomāti korejiešu gaumē ir uzkoda, kas būs lieliski piemērota pie visiem gaļas ēdieniem. Nedaudz pikanti, ar izteiktu tomātu garšu, uzkoda labi iederas jebkurā ēdienkartē.
Mājās pagatavojot šādu ēdienu, to var baudīt veselu nedēļu. Produkts ilgi nebojājas, saglabājot savu garšu. Tas ir glābiņš saimniecei, kura uztraucas par to, lai vienmēr būtu, ko pasniegt viesim vai kaimiņam, kurš pēkšņi ieradies pēc sāls.
Tomātus korejiešu gaumē nav grūti pagatavot. Piecpadsmit minūtes pūļu – un rezultāts, kas pārspēs jūsu cerības. Šī aromātiskā uzkoda kļūs par galda rotājumu un jūsu firmas ēdienu. Visi lūgs jums recepti savai pavārgrāmatai.
Sastāvdaļas:
2 kg tomātu
2 ķiploku galviņas
100 ml etiķa
100 ml saulespuķu eļļas
2 ēdamkarotes sāls
2 paprikas
1 čilli pipars
1 ķekars garšaugu
80-100 g cukurs
Lasi vēl: Kastaņi rudenī bagātīgi guļ pie mūsu kājām, tāpēc nepaej tiem garām. Mana vecmāmiņa iemācīja, kā tos pareizi izmantot
Kā pagatavot šo lielisko uzkodu, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Es atstāju sievu un bērnus un aizbraucu uz ārzemēm, un pēc diviem mēnešiem sapratu, ka bez viņiem iztieku lieliski
- Kāpēc daudzi pavāri pievieno miltus ceptiem kartupeļiem
- Sēžu savā auto Rēzeknes stāvvietā ar izslēgtu dzinēju un pēkšņi pienāk likumsargs un prasa dokumentus: stāstu kas notika
- Jau pazuduši tūkstoši eiro: brīdina par jaunu krāpšanas shēmu Latvijā – sākumā viņi atsūta īsziņu
- Ir pienākusi jauna informācija: meteorologi krasi koriģējuši prognozi uz 30. oktobri
- Garšīga, viegla un gaisīga ābolmaizīte no manas omītes recepšu klades: vajadzīgas pavisam vienkāršas sastāvdaļas








