Tomāti korejiešu gaumē ir uzkoda, kas būs lieliski piemērota pie visiem gaļas ēdieniem. Nedaudz pikanti, ar izteiktu tomātu garšu, uzkoda labi iederas jebkurā ēdienkartē.
Mājās pagatavojot šādu ēdienu, to var baudīt veselu nedēļu. Produkts ilgi nebojājas, saglabājot savu garšu. Tas ir glābiņš saimniecei, kura uztraucas par to, lai vienmēr būtu, ko pasniegt viesim vai kaimiņam, kurš pēkšņi ieradies pēc sāls.
Tomātus korejiešu gaumē nav grūti pagatavot. Piecpadsmit minūtes pūļu – un rezultāts, kas pārspēs jūsu cerības. Šī aromātiskā uzkoda kļūs par galda rotājumu un jūsu firmas ēdienu. Visi lūgs jums recepti savai pavārgrāmatai.
Sastāvdaļas:
2 kg tomātu
2 ķiploku galviņas
100 ml etiķa
100 ml saulespuķu eļļas
2 ēdamkarotes sāls
2 paprikas
1 čilli pipars
1 ķekars garšaugu
80-100 g cukurs
Lasi vēl: Kastaņi rudenī bagātīgi guļ pie mūsu kājām, tāpēc nepaej tiem garām. Mana vecmāmiņa iemācīja, kā tos pareizi izmantot
Kā pagatavot šo lielisko uzkodu, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Es pat negribu klausīties!”: komponists Rezņiks izteicies par saviem kādreizējiem draugiem – Maestro Raimondu Paulu un Allu Pugačovuby Laura Blūma
- Latvijas tautas meteorologs Vilis Bukšs atklāj vai atlikušajās maija nedēļās sagaidīsim vasaras cienīgu laikuby Sandra Ločmele
- Mana māsa devās strādāt uz ārzemēm, jo personīgajā dzīvē viņai neveicāsby Rinalds Bergmanis