Pagatavošana:
Sasmalciniet papriku, čili piparu un ķiploku gaļas mašīnā vai blenderī.
Iegūtajai masai pievieno sāli, cukuru, augu eļļu, etiķi un sasmalcinātus garšaugus. Visu labi samaisa.
Pārgriež tomātus uz pusēm vai četrās daļās.
Tomātus kopā ar mērci kārtu kārtām ievietojiet trīs litru burkā un aizvākojiet.
Uz nakti ielieciet burku ledusskapī ar apakšējo daļu uz augšu, lai augšējais slānis ātrāk marinētos. No rīta to var apgriezt atpakaļ normālā stāvoklī.
Neskatoties uz to, ka šis pikantais un sulīgais našķis ledusskapī var uzglabāties līdz pat nedēļai, neriskējiet un nesagatavojiet vairāk uzreiz, jo jūsu mājiniekiem būs grūti no tā atturēties!
Tevi noteikti interesēs
- Šī gada spilgtākais Supermēness, meteoru lietus, planētu “satikšanās”: 7 datumi oktobrī, kad debesīs varēs vērot unikālus skatusby Laura Andersone
- Nedodiet atpakaļgaitā: šajā valstī ceļu likumsargi ievieš jaunu veidu, kā atņemt autovadītāja tiesībasby Sandra Vīgante
- Nopirku pussabrukušu būdiņu par nieka cenu un iedevu tai otro iespēju: rādu foto pirms un pēcby Rinalds Zembergs