Pagatavošana:
Sasmalciniet papriku, čili piparu un ķiploku gaļas mašīnā vai blenderī.
Iegūtajai masai pievieno sāli, cukuru, augu eļļu, etiķi un sasmalcinātus garšaugus. Visu labi samaisa.
Pārgriež tomātus uz pusēm vai četrās daļās.
Tomātus kopā ar mērci kārtu kārtām ievietojiet trīs litru burkā un aizvākojiet.
Tevi arī varētu interesēt
Uz nakti ielieciet burku ledusskapī ar apakšējo daļu uz augšu, lai augšējais slānis ātrāk marinētos. No rīta to var apgriezt atpakaļ normālā stāvoklī.
Neskatoties uz to, ka šis pikantais un sulīgais našķis ledusskapī var uzglabāties līdz pat nedēļai, neriskējiet un nesagatavojiet vairāk uzreiz, jo jūsu mājiniekiem būs grūti no tā atturēties!
Tevi noteikti interesēs
- “Un tad brīnās, ka nav augļu vai tie ir negaršīgi!”: agronome dalās pieredzē, ka lielākā daļa dārznieku nepareizi “baro” savas paprikasby Laura Andersone
- “Gatavojieties dabas spēkam”: kāpēc augusts būs pārbaudījums dažiem reģioniemby Sandra Vīgante
- Katru reizi – jauna burciņa no laukiem: neēdam, krājam, bet pateikt “nē” neprotamby Rinalds Bergmanis