Pagatavošana:
Sasmalciniet papriku, čili piparu un ķiploku gaļas mašīnā vai blenderī.
Iegūtajai masai pievieno sāli, cukuru, augu eļļu, etiķi un sasmalcinātus garšaugus. Visu labi samaisa.
Pārgriež tomātus uz pusēm vai četrās daļās.
Tomātus kopā ar mērci kārtu kārtām ievietojiet trīs litru burkā un aizvākojiet.
Uz nakti ielieciet burku ledusskapī ar apakšējo daļu uz augšu, lai augšējais slānis ātrāk marinētos. No rīta to var apgriezt atpakaļ normālā stāvoklī.
Neskatoties uz to, ka šis pikantais un sulīgais našķis ledusskapī var uzglabāties līdz pat nedēļai, neriskējiet un nesagatavojiet vairāk uzreiz, jo jūsu mājiniekiem būs grūti no tā atturēties!
Tevi noteikti interesēs
- Latviešu astrologs izsaka brīdinājumu visiem, kuri dod priekšroku glabāt savu naudu bankas kontāby Sandra Ločmele
- Atvēra saldētavu un starp saldētajiem produktiem pamanīja vara gabalu: izrādījās, ka laukos daudzi tā daraby Rinalds Bergmanis
- Tomāti būs brīvi no fitoftoras – eksperts atklāj labāko veidu, kā atbrīvot dārzeņus no kaitesby Anete Vītola