Sajauc sāli, ķiplokus (svaigus un smalki sagrieztus vai kaltētus), cukuru, etiķi (pārtikas 6 vai 9%) un olīveļļu. Sajaukums:
Ar marinādi pārlej tomātiem un atstāj uz 10 minūtēm. Pēc tam apkaisa ar svaigiem zaļumiem:
Visi! Mūsu ātri marinētie tomāti ir gatavi!
Paskaties, cik tas ir garšīgi!
Ko tev vajag
tomāti – 3 gab.
ķiploki – 1 daiviņa
sāls – 1/2 tējk
cukurs – 1/2 tējk
etiķis (pārtikas 6% vai 9%) – 1 tējk
olīveļļa – 1 ēdamkarote
svaigi garšaugi (man ir dilles) – ķekars
Lūk, viegla recepte 4 1,5 litru burciņām:
Tomāti ~4kg
Sīpoli – 2 gab (300 g)
Sākot no 4. septembra, mums visiem būs problēmas: sinoptiķi ir krasi mainījuši savas prognozes
Dilles – 1 ķekars
Lasi vēl: Es izdomāju garšīgāko un labāko metodi kā uzcept pelmeņus. Tagad jums vienmēr būs garšīgs ēdiens!
Pētersīļi – 1 ķekars
Baziliks – 1 ķekars
Ķiploki – 1 liela galva
Burkāni – 2 gab (250 g)
bulgāru pipari – 2 gab (250 g)
Karstie pipari – 2 gab.
Lauru lapa – 4 gab
Smaržo piparu zirņi – 20 gab.
Krustnagliņas – 8 gab.
Melnie piparu graudi – 40 gab.
MARINĀDE:
Ūdens – tik daudz, cik nepieciešams
Rupjais sāls – 2 ēdamkarotes ar virsu (80 g)
Cukurs – 2/3 tase (150 g)
Etiķis (9%) – 200 ml
1 litram ūdens nepieciešams:
Sāls – 1 ēdamkarote (40 g)
Cukurs – 3 ēdamkarotes (75 g)
Etiķis 9% – 85-90 ml