Tomātus, kas palikuši pāri no siltumnīcas, nelieku burkās, bet marinēju tieši šķīvī 10 minūtes (apēdam uzreiz)

Sajauc sāli, ķiplokus (svaigus un smalki sagrieztus vai kaltētus), cukuru, etiķi (pārtikas 6 vai 9%) un olīveļļu. Sajaukums:

Ar marinādi pārlej tomātiem un atstāj uz 10 minūtēm. Pēc tam apkaisa ar svaigiem zaļumiem:

Visi! Mūsu ātri marinētie tomāti ir gatavi!

Paskaties, cik tas ir garšīgi!

Ko tev vajag

tomāti – 3 gab.
ķiploki – 1 daiviņa


sāls – 1/2 tējk
cukurs – 1/2 tējk
etiķis (pārtikas 6% vai 9%) – 1 tējk
olīveļļa – 1 ēdamkarote
svaigi garšaugi (man ir dilles) – ķekars

 

Lūk, viegla recepte 4 1,5 litru burciņām:

Tomāti ~4kg

Sīpoli – 2 gab (300 g)

Sākot no 4. septembra, mums visiem būs problēmas: sinoptiķi ir krasi mainījuši savas prognozes

Dilles – 1 ķekars

Lasi vēl: Es izdomāju garšīgāko un labāko metodi kā uzcept pelmeņus. Tagad jums vienmēr būs garšīgs ēdiens!

Pētersīļi – 1 ķekars

Baziliks – 1 ķekars

Ķiploki – 1 liela galva

Burkāni – 2 gab (250 g)

bulgāru pipari – 2 gab (250 g)

Karstie pipari – 2 gab.

Lauru lapa – 4 gab

Smaržo piparu zirņi – 20 gab.

Krustnagliņas – 8 gab.

Melnie piparu graudi – 40 gab.

Visbīstamākais ļaunums un tumšās puses, kas atrodas katrā no mums: atrodiet sevi šajā sarakstā un pārliecinieties – tas viss sakrīt!

MARINĀDE:

Ūdens – tik daudz, cik nepieciešams

Rupjais sāls – 2 ēdamkarotes ar virsu (80 g)

Cukurs – 2/3 tase (150 g)

Etiķis (9%) – 200 ml

 

1 litram ūdens nepieciešams:

Sāls – 1 ēdamkarote (40 g)

Cukurs – 3 ēdamkarotes (75 g)

Etiķis 9% – 85-90 ml

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment