Torte, kuru gribas gatavot teju katru dienu; Pagatavojama tikai 15 minūtēs un neticami garšīga

 

Šī ir super vienkāršas, bet vienlaikus  super gardas tortes recepte, kura pilnīgi noteikti apburs jūs un jūsu ģimeni. 

Kāds varbūt teiks, kāpēc vispār pūlēties un pašam cept kūkas. Bet tā sajūta, kad esat paši pagatavojuši kaut ko tik gardu nekad neaizstās veikalā pirktās kūkas sajūtas.

Gatavojot kūku mājās, tu vari kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti un nodrošināties, ka tās ir svaigas un bez liekām piedevām un konservantiem. Paštaisīta kūka ir unikāla un tajā ir ieguldīts personisks laiks un pūles, kas piešķir tai īpašu vērtību. Tas var būt lielisks veids, kā izrādīt rūpes un mīlestību ģimenei un draugiem.

Dažkārt paštaisīta kūka var būt lētāka nekā veikalā pirkta, it īpaši, ja izmanto jau esošās sastāvdaļas vai var iegādāties tās par izdevīgām cenām. Tu vari pielāgot recepti atbilstoši savām vai viesu vajadzībām un vēlmēm, piemēram, izslēdzot alerģiju izraisošus produktus vai pievienojot mīļākās garšas.

Kūkas gatavošana var būt jautrs un radošs process, kas ļauj izpausties un eksperimentēt ar dažādām receptēm un dekorācijām. Tas var būt arī lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem. Ir īpašs gandarījums, kad vari lepoties ar paša gatavotu kūku, īpaši, ja tā izrādās garšīga un tiek augsti novērtēta.

Lasi arī: Putnu fabrikas darbinieks atklāja kā mājās atbrīvoties no ķimikālijām vistas gaļā; Kaut es to būtu zinājusi agrāk

Gatavojot mājās, tu vari izvēlēties veselīgākas sastāvdaļas un samazināt cukura vai tauku daudzumu, lai kūka būtu uzturvērtīgāka.

Kūku cepšana mājās ļauj apgūt jaunas kulinārijas prasmes un tehnikas, kas var noderēt arī citu ēdienu gatavošanā. Kopumā pašam taisīt kūku var būt gan praktiski, gan emocionāli vērtīgāk nekā vienkārši iegādāties to veikalā.

Īpaši, ja tā ir tik garda kā šī kūka!

Sastāvdaļas mājas tortei:

3 olas
8 ēdamkarotes zemeņu ievārījums
8 g vaniļas cukurs
290 g milti
Šķipsniņa sāls
15 g cepamais pulveris
150 g cukurs
150 g vaniļas jogurts
120 ml sviests

 

Lasi vēl: Nekad vairs nepērku saldējumu: tikai 10 minūtes un “Plombīrs” ir gatavs kā veikalā! (Bez saldējuma aparāta, ledus utt.).

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu tortes pagatavošanas gaitu soli pa solim 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment