Šī ir super vienkāršas, bet vienlaikus super gardas tortes recepte, kura pilnīgi noteikti apburs jūs un jūsu ģimeni.
Kāds varbūt teiks, kāpēc vispār pūlēties un pašam cept kūkas. Bet tā sajūta, kad esat paši pagatavojuši kaut ko tik gardu nekad neaizstās veikalā pirktās kūkas sajūtas.
Gatavojot kūku mājās, tu vari kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti un nodrošināties, ka tās ir svaigas un bez liekām piedevām un konservantiem. Paštaisīta kūka ir unikāla un tajā ir ieguldīts personisks laiks un pūles, kas piešķir tai īpašu vērtību. Tas var būt lielisks veids, kā izrādīt rūpes un mīlestību ģimenei un draugiem.
Dažkārt paštaisīta kūka var būt lētāka nekā veikalā pirkta, it īpaši, ja izmanto jau esošās sastāvdaļas vai var iegādāties tās par izdevīgām cenām. Tu vari pielāgot recepti atbilstoši savām vai viesu vajadzībām un vēlmēm, piemēram, izslēdzot alerģiju izraisošus produktus vai pievienojot mīļākās garšas.
Kūkas gatavošana var būt jautrs un radošs process, kas ļauj izpausties un eksperimentēt ar dažādām receptēm un dekorācijām. Tas var būt arī lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem. Ir īpašs gandarījums, kad vari lepoties ar paša gatavotu kūku, īpaši, ja tā izrādās garšīga un tiek augsti novērtēta.
Lasi arī: Putnu fabrikas darbinieks atklāja kā mājās atbrīvoties no ķimikālijām vistas gaļā; Kaut es to būtu zinājusi agrāk
Gatavojot mājās, tu vari izvēlēties veselīgākas sastāvdaļas un samazināt cukura vai tauku daudzumu, lai kūka būtu uzturvērtīgāka.
Kūku cepšana mājās ļauj apgūt jaunas kulinārijas prasmes un tehnikas, kas var noderēt arī citu ēdienu gatavošanā. Kopumā pašam taisīt kūku var būt gan praktiski, gan emocionāli vērtīgāk nekā vienkārši iegādāties to veikalā.
Īpaši, ja tā ir tik garda kā šī kūka!
Sastāvdaļas mājas tortei:
3 olas
8 ēdamkarotes zemeņu ievārījums
8 g vaniļas cukurs
290 g milti
Šķipsniņa sāls
15 g cepamais pulveris
150 g cukurs
150 g vaniļas jogurts
120 ml sviests
Šķir otru lapu, lai uzzinātu tortes pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- Mans vīrs aizmirsa telefonu un aizgāja – viens zvans no “kolēģa” izdzēsa 20 gadus manā dzīvē
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas










